Massage & Wellness / Body Maintenance / The Pregnancy Glow

:: The Pregnancy Glow ::

1 uur  |  1,5 uur

 

Zwangerschapsmassage (speciale massagetafel)

 

Voordelen:

  • verlicht spierspanning,
  • verbetert de bloedsomloop,
  • bevordert een goede nachtrust.

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ben jij klaar om er nog meer van te genieten?

 

Deze periode is een mooie tijd, maar kan soms ook best pittig zijn. Juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Tijdens de zwangerschap kun je daarom last krijgen van de zogenaamde zwangerschapsverschijnselen. Ontspannen is naast fijn dus zeker ook nodig.

 

Hoe fijn zou het zijn als jij je relaxt en ontspannen zou voelen? Als je beter zou slapen en meer energie zou hebben? The Pregnancy Glow kan je hierbij helpen! De massage wordt op jouw behoefte afgestemd en is precies passend bij wat jij op dat moment nodig hebt. Geen enkele massage is dus hetzelfde.

 

Je wordt ontvangen in een veilige, sfeervolle praktijk en er is speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je baby. Er is genoeg tijd om nog naar het toilet te gaan, vragen te stellen en je rustig uit- en aan te kleden. No rush!

 

Even weg uit de dagelijkse drukte en genieten van het zwanger zijn! Sta even heel bewust stil bij je zwangerschap en het wonder in je buik. Die ontspanning ervaar jij, maar die ervaart je kindje ook. Hij of zij kan zelfs op de massage reageren!

 

Zwangerschapsmassage op een speciale tafel

Het mooiste van alles? The Pregnancy Glow wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

 

Extra informatie

The Pregnancy Glow is mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap en je kunt je laten masseren tot aan de bevalling.

De zwangerschapsmassage is voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Als je medische klachten hebt, bijvoorbeeld een hoge of lage bloeddruk, informeer dan eerst bij de verloskundige of je gemasseerd mag worden.

Je mag The Pregnancy Glow altijd kosteloos annuleren. Wordt je baby eerder geboren of voel je je niet goed genoeg om naar de praktijk te komen? Laat het even weten, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

Lees meer over massage bij zwangerschap.

Losse sessie

1 uur

 

50,-

Jouw moment van pure ontspanning

 

Complete massage

Nu boeken

Losse sessie

1,5 uur

 

70,-

Voor wanneer je ècht tot rust wil komen

 

Zeer uitgebreide massage

Nu boeken

Contactgegevens

 

Candra Devi

M: info@candradevi.nl

T: +31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

Openingstijden

 

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za/Zo

 

 

| 20:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 17:00

| gesloten

© 2020 | Candra Devi