Aanbod / Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Even weg uit de dagelijkse drukte en bewust genieten van jouw zwangerschap.

NEW MOON

1,5 uur · €80,-

 

✔ Speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen

✔ Zwangerschapsmassage op maat: op jouw behoefte afgestemd

✔ Aandacht voor specifieke zwangerschapsklachten

Aandacht voor de achterzijde én deels voorzijde van je lichaam.

boek nu

FULL MOON

2 uur · €110,-

 

✔ Speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen

✔ Zwangerschapsmassage op maat: op jouw behoefte afgestemd

✔ Aandacht voor specifieke zwangerschapsklachten

Jouw hele lichaam wordt in de watten gelegd.

boek nu

Sta even heel bewust stil bij je zwangerschap en het wonder in je buik. Ben jij klaar om er nóg meer van te genieten? Deze periode is een mooie tijd, maar kan soms ook best pittig zijn. Juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Tijdens de zwangerschap kun je daarom last krijgen van de zogenaamde zwangerschapskwaaltjes. Ontspannen is naast fijn dus ook zeker nodig!

 

Even weg uit de dagelijkse drukte en genieten van het zwanger zijn!

 

Hoe fijn zou het zijn als jij je relaxt en ontspannen zou voelen? Als je beter zou slapen en meer energie zou hebben? Zwangerschapsmassage kan je hierbij helpen! De massage wordt op jouw behoeften afgestemd en is precies passend bij wat jij op dat moment nodig hebt. Geen enkele massage is dus hetzelfde.

 

​Jouw voordelen

  • Massage verzacht rug, schouder en nekklachten
  • Massage verlicht bekkenklachten
  • Massage helpt hoofdpijn verminderen en voorkomen
  • Massage vermindert stress en slaapproblemen
  • Massage vermindert vocht wat je vasthoud
  • Massage stimuleert de doorbloeding van de placenta
  • Massage helpt je bij het verminderen van angsten en zorgen
  • Massage helpt jou en je baby samen ontspannen; Die ontspanning ervaar jij, maar die ervaart je kindje ook. Hij of zij kan zelfs op de massage reageren!

 

Wat maakt een zwangerschapsmassage bij Candra Devi zo anders?

  • Je wordt ontvangen in een veilige, sfeervolle praktijk en er is speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je baby. Er is genoeg tijd om te landen, nog naar het toilet te gaan, vragen te stellen en je rustig uit- en aan te kleden. No rush!
  • Het mooiste van alles? Zwangerschapsmassage wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

Bindweefsel

Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen en diepe spierknopen. Helpt om de energie weer te laten stromen en helpt om de huidconditie te verbeteren en te verstevigen.

Gua Sha

Een massagevorm vanuit de traditionele Chinese geneeskunst. Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen. Helpt de huidconditie te verbeteren en te verstevigen.

Reflexologie

Drukpuntmassage op de zenuwuiteinden, energetische verbindingspunten en energiebanen in de voeten en handen. Helpt afvalstoffen op een zachte manier af te voeren en hersteldt de balans in je lichaam.

De verschillende technieken:

 

Een kleine greep uit de verschillende massagevormen die ik toepas om jouw massage te verdiepen.

Cupping

Vorm van bindweefselmassage met zachte silicone cups. Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen en diepe spierknopen. Helpt om de energie weer te laten stromen. Helpt de huid te verbeteren en te verstevigen.

Klank

Combinatie van verschillende klank instrumenten. De trillingen van de klanken kunnen diep door de huidlagen heen resoneren. Laat je ontspannen, helpt om stagnaties op te heffen en energie weer te laten stromen.

Shiatsu & Thaise Yoga

Combinatie van dynamische- en drukpunt massage op de energetische verbindingspunten en energiebanen in het lichaam. Verbetert de flexibiliteit van spieren en gewrichten en bevordert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.

Bamboe

Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt diepe spanningsknopen. Vooral fijn voor mensen die van een stevigere massage houden en bij vastzittende spieren.

Edelstenen

Combinatie van drukpunt- en energetische massage met verschillende warme massage-edelstenen. Vooral fijn bij diepe spierknopen, waarbij de edelstenen zorgen voor extra energetische verdieping.

Energiewerk

Helpt om vastzittende, vertraagde en geblokkeerde energie weer te doen laten stromen. Ondersteunt de Chakra’s, energetische verbindingspunten en energiebanen in hun natuurlijke stroming.

Wat mensen vinden

 

“Veronique kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt en kan je daarin ondersteunen door verschillende massages en technieken toe te passen. Ze is een bekwaam en professionele masseur en straalt een serene rust uit. Na een massage ben ik uit mijn hoofd en weer in mijn lichaam. Een aanrader!”

 · Rebecca

 

“Zeer vriendelijke dame en heel professioneel. Helemaal zen na de zwangerschapsmassage. Heerlijk om op de buik te kunnen liggen en de massage wordt aangepast naar behoefte. Top”

 · Isabel

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders

Zwangerschapsmassage

Even weg uit de dagelijkse drukte en bewust genieten van jouw zwangerschap.