Massage & Wellness / Zwangerschapsmassage

Ontspanningsmassage_Candra Devi

Zwangerschapsmassage in buikligging

Het mooiste van alles? Deze massage wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

 

Extra informatie

Zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap en je kunt je laten masseren tot aan de bevalling.

 

De zwangerschapsmassage is voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Als je medische klachten hebt, bijvoorbeeld een hoge of lage bloeddruk, informeer dan eerst bij de verloskundige of je gemasseerd mag worden.

 

Je mag een Zwangerschapsmassage altijd kosteloos annuleren. Wordt je baby eerder geboren of voel je je niet goed genoeg om naar de praktijk te komen? Laat het even weten, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

Lees meer over massage bij zwangerschap.

Zwangerschapsmassage

  • Volledig ontspannen en opladen
  • Ervaar je zwangerschap nog bewuster
  • Verlicht zwangerschapsklachten
  • Speciale massagetafel; relax op je buik!

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ben jij er klaar om er nog meer van te genieten?

 

Deze periode is een mooie tijd, maar kan soms ook best pittig zijn. Juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Tijdens de zwangerschap kun je daarom last krijgen van de zogenaamde zwangerschapsverschijnselen. Ontspannen is naast fijn dus zeker ook nodig.

 

Hoe fijn zou het zijn als jij je relaxt en ontspannen zou voelen? Als je beter zou slapen en meer energie zou hebben? Een zwangerschapsmassage kan je hierbij helpen! De massage wordt op jouw behoefte afgestemd en is precies passend bij wat jij op dat moment nodig hebt. Geen enkele massage is dus hetzelfde.

 

Je wordt ontvangen in een veilige, sfeervolle praktijk en er is speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je baby. Er is genoeg tijd om nog naar het toilet te gaan, vragen te stellen en je rustig uit- en aan te kleden. No rush! En het fijnste van alles? De massage wordt gegeven op een speciale massage tafel! Jij kan dus gewoon lekker op je buik liggen.

 

Even weg uit de dagelijkse drukte en genieten van het zwanger zijn! Sta even heel bewust stil bij je zwangerschap en het wonder in je buik. Die ontspanning ervaar jij, maar die ervaart je kindje ook. Hij of zij kan zelfs op de massage reageren!

Losse sessie

1 uur

 

50,-

Jouw moment van pure ontspanning

 

Complete massage

Nu boeken

Losse sessie

1,5 uur

 

70,-

Voor wanneer je ècht tot rust wil komen

 

Zeer uitgebreide massage

Nu boeken

Voordeelpakket

5 x 1 uur ontspanning

 

200,-

Met regelmaat ontspannen:

5 boeken, 5e gratis

(€50,- voordeel)

(geldig voor alle

ontspanning massages)

Nu boeken

Voordeelpakket

5 x 1,5 uur ontspanning

 

280,-

Met regelmaat ontspannen:

5 boeken, 5e gratis

(€70,- voordeel)

(geldig voor alle

ontspanning massages)

Nu boeken

© 2020 | Candra Devi

Ontspanningsmassage_Candra Devi
Ontspanningsmassage_Candra Devi