Zwangerschaps- en postpartum behandelingen

Gespecialiseerd in massage bij zwangerschap

 

Als (bijna) moeder is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Thuis lukt dat niet altijd. Of misschien heb je last van zwangerschapsklachten, die je graag aan wilt pakken. Een ontspannen mama zorgt voor een ontspannen baby.

 

Wil jij ontspannen, rust en gewoon genieten, samen met je kindje? Ben jij toe aan een moment om tot jezelf te komen? Kun jij wel een oplaadmoment gebruiken, om weer het maximale uit jezelf en jouw zwangerschap te kunnen halen? Of wil je gewoon meer kunnen genieten van je zwangerschap en het kindje in je buik?

 

Ik ben gespecialiseerd in ontspannings- en wellness massages voor zwangere vrouwen die voor zichzelf kiezen én hun kindje.  En het mooiste van alles? Deze massage wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

 

Lees meer

bekijk aanbod

 

Sneller herstellen als (nieuwe) mama

 

Tijdens de geboorte wordt niet alleen een kind geboren, maar ook een moeder. Een kind krijgen is een overgang naar een nieuw hoofdstuk in je leven! De periode na je zwangerschap kan soms een zware tijd zijn, zowel fysiek als mentaal. Daarbij zijn zeker het 1e jaar na je zwangerschap je cortisol levels verhoogd; een stresshormoon wat je meer alert maakt (lees hier meer over deze stofjes in je lichaam). Een massage helpt jou om deze stresshormonen te verlagen, waardoor je o.a. rustiger wordt, beter slaapt en meer zelfvertrouwen voelt.

 

Wil jij meer genieten van je moederschap? Wil je sneller herstellen na je bevalling? Gun jij jezelf meer rust, vrijheid, plezier en balans? Wil jij die onzekerheid afpellen en weer in je eigen kracht gaan staan? Als individu, als moeder, maar bovenal als powervrouw?

 

Neem jouw moment om te ontspannen, jezelf op te laden en te herstellen. Ont-moet jezelf; uit je hoofd - terug naar je hart. Ga preventief jouw stress te lijf en maak van jouw wellness moment een terugkomend ritueel. Je bent het waard!

 

bekijk aanbod

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders