Yule - de terugkeer van het licht

31 december :: turning inward • reflection • rebirth

 

De winterzonnewende markeert het begin van de winter en is officieel de kortste dag van het jaar; de dag waarop de zon haar laagste punt bereikt. Yule, winterwende of midwinter is het hoogtepunt van de donkere helft van het jaar. De natuur heeft zich teruggetrokken, de bomen hebben inmiddels hun bladeren losgelaten om hun energie te sparen en veel dieren houden zelfs een winterslaap.

 

Blessed Yuletide & Happy Winter Solstice

Waar we bij Samhain de donkere tijd omarmen en naar binnen gaan keren, vieren we tijdens Yule de terugkeer van het licht en de warmte. We steken kaarsjes aan, hangen lichtjes in de bomen en voor de ramen en we maken vuren voor warmte en gezelligheid. Het is een tijd van vernieuwing en zelfreflectie. De komende dagen sta ik stil bij waar ik dankbaar voor ben en ga ik alvast mijmeren over plannen voor het komende jaar.

 

Wat zijn jouw dromen voor het komende jaar? Wat wil je achterlaten in het vorige jaar? En wat wil je graag bereiken in het komende jaar? Ga eens nadenken over de toekomst. Maak doelen voor een nieuw jaar, met nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

Jouw wellness ritueel tijdens Yule

December is een drukke feestmaand. Het is een komen en gaan van vrienden, familie en vieringen. Het is een tijd van bezinning, knusheid en gezelligheid. Maar eerlijk is eerlijk, het is ook een hoop gedoe; een tijd die veel drukte en stress met zich meebrengt. Het is dan ook niet gek dat je in deze tijd wat meer 'in je hoofd zit'.  Een Thaise Voetreflex Massage is de ideale massage voor als jij wat meer 'in je lijf wil zitten'. En het is met een scrubbehandeling, samen met de verzorgende balsems en de crèmes ook nog eens super voor je huid; ook niet onbelangrijk in de winter!

boek nu

 

Ben jij het natte weer, de verwarrende temperaturen en het gebrek aan zonneschijn nu al beu? Misschien heb je zelfs al last van een winterdip? Een mooi excuus voor jouw relax moment! Een Hotstone Massage is een geweldige Winter Wellness massage (vooral onder de koukleumen onder ons *winkwink*).

boek nu

 

Dit zijn allebei hele fijne, aardende massages, die jouw aandacht terug in je lijf brengen en je daarom extra diep laten ontspannen. Voel je fitter, geef je humeur een boost en gun jezelf een ultieme wellness ervaring met een van deze 2 heerlijke Wellness Specials!

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI