Massage & Wellness / Thaise Yoga Massage

Ontspanningsmassage_Candra Devi

Thaise yoga en zwangerschap

Thaise Yoga Massage is ook mogelijk als je in verwachting bent. Deze wordt dan aangepast naar een Thaise Zwangerschapsmassage. Je zit en ligt in een comfortabele positie en wordt waar nodig ondersteund door kussens, zodat jij onbezorgd een heerlijk rustmoment kan ervaren.

 

Thaise Zwangerschapsmassage is een zachte massagevorm die helemaal is afgestemd op het zwangere lichaam. De nadruk ligt bij deze massage op rust en ontspanning.

Thaise Yoga Massage

  • Geeft ruimte en verbinding
  • Versoepelt lichaam èn geest
  • Geklede massage, zonder olie
  • Wordt gegeven op een futon (Thaise mat)

Thaise Yoga Massage is een ruim 2000 jaar oude boeddhistische vorm van massage. Deze dynamische vorm van massage is een combinatie van yoga, massage, acupressuur en meditatie, aan de hand van de grotere Sen lines (ookwel meridianen, energiebanen, of Nadi’s).

 

De massage wordt afgestemd op jouw behoeften, klachten en mogelijkheden. Binnen jouw eigen grenzen worden je ledematen gestrekt volgens bepaalde yogaposes en wordt er drukpuntmassage uitgevoerd op specifieke energiepunten. Deze massage is daarom zelfs heerlijk ontspannend voor de stijve harken onder ons!

 

Thaise Yoga massage vergroot je flexibiliteit, verlicht je spierspanning, maakt vastzittende gewrichten los, geeft een boost aan je energieniveau en helpt je meer in balans te komen. Voel je vrijer, lichter en energieker. Deze massage werkt zowel ontspannend als vitaliserend en creëert ruimte in lichaam èn geest.

 

De Thaise Yoga massage vindt plaats op een futon (een dikke mat op de grond). Olie wordt bij deze massage niet gebruikt en er wordt over de kleding heen gemasseerd.

Losse sessie

1 uur

 

50,-

Jouw moment van pure ontspanning

 

Complete massage

Nu boeken

Losse sessie

1,5 uur

 

70,-

Voor wanneer je ècht tot rust wil komen

 

Zeer uitgebreide massage

Nu boeken

Voordeelpakket

5 x 1 uur ontspanning

 

200,-

Met regelmaat ontspannen:

5 boeken, 5e gratis

(€50,- voordeel)

(geldig voor alle

ontspanning massages)

Nu boeken

Voordeelpakket

5 x 1,5 uur ontspanning

 

280,-

Met regelmaat ontspannen:

5 boeken, 5e gratis

(€70,- voordeel)

(geldig voor alle

ontspanning massages)

Nu boeken

© 2020 | Candra Devi

Ontspanningsmassage_Candra Devi
Ontspanningsmassage_Candra Devi