Aanbod / Wellness Specials / Thaise Voetreflex Massage

Herken je dit? Koude voeten, vermoeide of verkrampte benen, verminderde bloed- en lymfecirculatie, piekeren, slapeloosheid, prikkelverwerking; (autisme, ADHD, HSP), hoofdpijn, migraine of vocht vasthouden in de voeten en benen bij zwangerschap

Dan is dit jouw massage!

Thaise Voetreflex Massage

1 uur · €55,-

 

✔ Massage van drukpunten in de voeten en onderbenen

✔ Voetenbad, scrub en massage

✔ Pure verwennerij voor de huid

✔ Geurende crèmes en balsems

boek nu

Voet- & Handreflex Massage

1,5 uur · €75,-

 

✔ Massage van drukpunten in de voeten en onderbenen

✔ Voetenbad, scrub en massage

✔ Pure verwennerij voor de huid

✔ Geurende crèmes en balsems

Inclusief een fijne scrub en massage van de handen.

boek nu

meest gekozen

Thaise Voetreflex Massage

Een heerlijke reiniging, scrub én Voetreflex Massage. Ontspanning voor je hele lijf.

Je voeten zijn harde werkers. Ze dragen jou je hele leven. Trakteer jouw voeten eens vaker op een verwenmomentje! Omdat in de voet het gehele lichaam weerspiegeld wordt is deze massage zelfs een feest van ontspanning voor je héle lijf.

 

Thaise Voetreflex Massage is inclusief een heerlijk warm voetenbad met kruiden en etherische oliën en een fijne scrubbehandeling om de dode huidcellen te verwijderen. Tot slot mag je genieten van een bijzondere been- en voetmassage vanuit de Westerse en traditionele Thaise voetreflexologie.

 

Je voeten zitten het verst van het hoofd af, waardoor de energie naar beneden wordt getrokken. Deze massage is dus extra fijn voor mensen die veel in hun hoofd zitten, mensen met slaapproblemen, stress, overspannenheid en bij mensen met een burnout.

 

Door ook de benen te behandelen verbetert de bloed- en lymfecirculatie in de onderbenen. En de crèmes en balsems die gebruikt worden zijn pure verwennerij voor de huid. Thaise Voetreflex Massage is dus een echte aanrader wanneer jij toe bent aan een écht verwen moment.

 

Voetreflexologie bij zwangerschap

Bij zwangerschap moet je voorzichtig zijn met een voetmassage. Op je voeten zitten namelijk drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder. Deze drukpunten mogen niet geactiveerd worden tijdens je zwangerschap.

 

Maar ik kan je geruststellen; ik weet precies wat wel en wat niet gemasseerd mag worden bij aanstaande mama's. Thaise Voetreflex Massage is dus 100% veilig! Deze massage geeft jou en je ongeboren baby een moment van rust en ontspanning.

 

Voetreflexologie bij nieuwe mama's

Thaise Voetreflex Massage is ook een echte aanrader voor 'nieuwe' mama's! Na de bevalling helpt een behandeling je om weer op krachten te komen en sneller de balans terug te vinden.

V.a. 4 weken na de bevalling mag je weer gemasseerd worden. Bij een keizersnede na ca. 6 weken.

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI

Thaise Voetreflex Massage

Verwennerij voor voeten en onderbenen, ontspanning voor je hele lijf.