Samhain - tijd om naar binnen te keren

31 oktober :: reflection • cleansing • divination

 

Samhain wordt ook het Keltische nieuwjaar genoemd. In veel landen wordt deze periode gezien als een feestdag; Halloween, Día de Muertos, Allerheiligen en Allerzielen. Een dag waarop 'sluier tussen de werelden' het dunst is, is een feest waarbij families en vrienden bijeenkomen om dierbare overledenen te eren en te herdenken.

 

Adempauze

Het wordt ‘s avonds merkbaar eerder donker en ‘s ochtends later licht. Een paar maanden geleden vierde we herfst equinox, of Mabon, waarbij de donkere helft van het jaar begint. Nu het buiten merkbaar donkerder wordt, merken we ook dat de temperaturen flink gaan dalen. Winter is coming! Met het afnemen van het licht en de warmte, neemt ook onze energie af. Waar met de herfst equinox de tijd aanbreekt om naar binnen te keren, begint bij Samhain de periode waarbij er ondergronds van alles gebeurt! Er is al van alles aan het borrelen, zich klaar aan maken om de komende lente equinox, of Ostara, weer in volle glorie naar de oppervlakte te komen.

 

Celebrate

Steek een kaarsje aan voor jouw voorouders en overleden dierbaren. Sta stil bij hen die overgegaan zijn naar de andere werelden. Toon dankbaarheid voor alles wat jou gemaakt heeft tot wie je nu bent. Zuiver en reinig je huis energetisch, met salie, Palo Santo, bijvoet, sandelhout, of andere wierook en kruiden, maar ook fysiek! Ruim op, maak schoon, maak ruimte voor nieuwe en sprankelende energie. Ga voor jezelf na waar jij je het komende jaar op mag focussen. Gebruik runen, je pendel of kaarten. Wat heeft de aandacht nodig om straks op te kunnen bloeien?

 

Slow down and recharge

Bovenal; gun jezelf de ruimte om de komende periode met het seizoen mee te leven. Nu de winter aanbreekt is het makkelijker om gewoon maar door te gaan en minder tijd voor jezelf te nemen. Maar neem juist de tijd om jouw batterij weer goed op te laden! Neem de tijd voor jezelf om te ontspannen en goed voor jezelf te zorgen, zodat jij de lente en de zomer weer op volle toeren kan draaien.

 

Wil jij nu echt aan de slag met de Samhain energie? Heb je moeite om de balans in jezelf te vinden in deze tijd van het jaar? Of ben jij gewoon toe aan een grote energetische schoonmaak? Tijdens een Healing kan ik je daarbij helpen. Zoals ik al zei is Samhain hét moment voor een grote schoonmaak. Niet alleen in je huis, maar ook in jezelf. Laat oude blokkades en belemmeringen los en ruim stagnaties in jouw energy-flow op. Het is tijd om ruimte te maken voor nieuwe en sprankelende energie!

boek nu

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI