Reacties van klanten

"

“Massages van Veronique zijn voor mij altijd een enorm ontspanningsmoment. Niet alleen de massage zelf is erg fijn, maar ook de gehele sfeer en warme energie die er hangt. Ik had een Lomi Lomi (ik hoop dat ik het goed schrijf..) massage, iets wat ik nog helemaal niet kende, maar erg prettig vond. Tot de volgende keer!”

 

Nikki ● Lomi Lomi Massage

“Wat een heerlijk verwen-moment voor mezelf! Om aangeraakt en gemasseerd te worden met zoveel aandacht ontspant me, geeft me energie en zelfvertrouwen. Ik kan iedereen aanraden om een heerlijke massage te boeken ❤️”

 

Annemieke (Makemake Nui) ● Ontspanningsmassage

“Ik heb zojuist weer een heerlijke massage mogen ontvangen. De aandacht, de veelzijdige massages, de warme persoonlijkheid van Veronique, de afgestemde muziek op de achtergrond, de sfeervolle ruimte... alles draagt eraan bij dat ik graag steeds bij haar terugkom.”

 

Elly (Biodanza met Elly) ● Hotstone Massage

“Veronique kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt en kan je daarin ondersteunen door verschillende massages en technieken toe te passen. Ze is een bekwaam en professionele masseur en straalt een serene rust uit. Na een massage ben ik uit mijn hoofd en weer in mijn lichaam. Een aanrader!”

 

Rebecca ● Zwangerschapsmassage

“Iemand die naar je luistert en weet wat je nodig hebt! Oprecht een hele fijne ervaring gehad bij Veronique. Ontspannen en met een goed gevoel weg kunnen gaan en een volgende afspraak in kunnen plannen. Echt een aanrader!!”

 

Caitlin ● Ontspanningsmassage

“Wat heb ik genoten. Ik ben helemaal tot rust gekomen en we hebben fijn gekletst ondanks dat ik je nog niet kende! Je bent een leuk en gezellig iemand en zeker een aanrader!! Dankjewel voor je tijd vanavond!”

 

Eva ● Thaise Voetreflex Massage

“De eerste keer bij Veronique op tafel was erg aangenaam. Veronique gaat erg professioneel met je om en zorgt ook voor complete rust in de ruimte. De massage zelf was erg ontspannend en ben vrijwel helemaal van mijn schouderklachten af. Inmiddels al meermaals op tafel gelegen!”

 

Bob ● Ontspanningsmassage

“Ik ben iemand die graag een stevige sportmassage ondergaat dus ik was benieuwd hoe een Cupping Massage zou voelen. Veronique heeft me goed meegenomen in wat zij deed en gecheckt of het met de juiste druk gebeurde. De rust en ontspanning die ik de dagen daarna gevoeld heb maken dat ik nu al uitkijk naar mijn volgende massage bij deze zeer kundige masseur!”

 

Liset ● Cupping Massage

“Een massage bij Veronique is superfijn! Ze heeft een aangename, kalme uitstraling. De massageruimte is netjes en rustgevend. Na de massage voelde ik me weer geaard, terug in mijn eigen lichaam. Het gevoel alsof ik de wereld weer aankan :) Een echte aanrader!”

 

Rebecca ● Ontspanningsmassage

© 2020 | Candra Devi