Recensies

 

 

“Wat is dit toch een bijzondere massage. De vloeiende bewegingen, de aandacht, de Hawaiiaanse muziek en de lekker ruikende, warme olie. Het is echt één geheel. Een diep rakende en ontspannende massage. Ik voel me weer verbonden met mijn lijf. En dan die klanken van de ocean drum... wauw! Wat een verwennerij.”

 

Lotte · Lomi Lomi Massage

“Ik kom al jaren bij Veronique voor massages. Met mijn stressvolle baan waarbij ik veel achter de computer moet werken, is met regelmaat een massage ook zeker niet overbodig. Een Anti Stress massage bij Veronique werkt echt perfect voor de klachten in mijn rug, nek en tussen mijn schouders. Het is mijn moment om even hélemaal niks te moeten en stress los te laten. Ik kom elke keer weer ontspannen van de tafel af.”

 

Daan · Anti Stress Massage

“Ik was even heel ver weg; alsof ik een reis gemaakt heb in mijn dromen. Ik voelde mezelf steeds verder uit mijn hoofd en in mijn lijf zakken. Het was een bijzondere beleving. En wat ben ik nu heerlijk ontspannen! En na het proeven smaakt het naar meer. Er is nog zoveel moois in jouw aanbod wat ik wil ontdekken. Tot snel!”

 

Neeltje · Klank Massage

“Je zorgde voor een fijne sfeer, waardoor ik me volledig kon loslaten. Ik kon open zijn over wat er in me gebeurde. Op een pure, maar zachte manier werd ik gespiegeld, waardoor ik punten kon aankijken en los kon laten en kon zakken in wat ik voelde. Een belangrijke stap voor mezelf in het ontwikkelen en ontdekken van mijn spiritueel pad. Na het Healing Traject voelde ik meer ruimte in mezelf. Ik zit een stuk beter in mijn vel!”

 

Denise · Healing Traject

“Massages van Veronique zijn voor mij altijd een enorm ontspanningsmoment. Niet alleen de massage zelf is erg fijn, maar ook de gehele sfeer en warme energie die er hangt. Ik had een Lomi Lomi (ik hoop dat ik het goed schrijf..) massage, iets wat ik nog helemaal niet kende, maar erg prettig vond. Tot de volgende keer!”

 

Nikki · Lomi Lomi Massage

“Wat een heerlijk verwen-moment voor mezelf! Om aangeraakt en gemasseerd te worden met zoveel aandacht ontspant me, geeft me energie en zelfvertrouwen. Ik kan iedereen aanraden om een heerlijke massage te boeken ❤️”

 

Annemieke · Ontspanningsmassage

“Ik heb zojuist weer een heerlijke massage mogen ontvangen. De aandacht, de veelzijdige massages, de warme persoonlijkheid van Veronique, de afgestemde muziek op de achtergrond, de sfeervolle ruimte... alles draagt eraan bij dat ik graag steeds bij haar terugkom.”

 

Elly · Hot Stone Massage / Thaise Voetreflex Massage

“Veronique kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt en kan je daarin ondersteunen door verschillende massages en technieken toe te passen. Ze is een bekwaam en professionele masseur en straalt een serene rust uit. Na een massage ben ik uit mijn hoofd en weer in mijn lichaam. Een aanrader!”

 

Rebecca · Zwangerschapsmassage

“Iemand die naar je luistert en weet wat je nodig hebt! Oprecht een hele fijne ervaring gehad bij Veronique. Ontspannen en met een goed gevoel weg kunnen gaan en een volgende afspraak in kunnen plannen. Echt een aanrader!!”

 

Caitlin · Ontspanningsmassage

“Wat heb ik genoten. Ik ben helemaal tot rust gekomen en we hebben fijn gekletst ondanks dat ik je nog niet kende! Je bent een leuk en gezellig iemand en zeker een aanrader!! Dankjewel voor je tijd vanavond!”

 

Eva · Thaise Voetreflex Massage

“De eerste keer bij Veronique op tafel was erg aangenaam. Veronique gaat erg professioneel met je om en zorgt ook voor complete rust in de ruimte. De massage zelf was erg ontspannend en ben vrijwel helemaal van mijn schouderklachten af. Inmiddels al meermaals op tafel gelegen!”

 

Bob · Anti Stress Massage

“Ik ben iemand die graag een stevige sportmassage ondergaat dus ik was benieuwd hoe een Cupping Massage zou voelen. Veronique heeft me goed meegenomen in wat zij deed en gecheckt of het met de juiste druk gebeurde. De rust en ontspanning die ik de dagen daarna gevoeld heb maken dat ik nu al uitkijk naar mijn volgende massage bij deze zeer kundige masseur!”

 

Liset · Cupping bij Ontspanningsmassage

“Een massage bij Veronique is superfijn! Ze heeft een aangename, kalme uitstraling. De massageruimte is netjes en rustgevend. Na de massage voelde ik me weer geaard, terug in mijn eigen lichaam. Het gevoel alsof ik de wereld weer aankan :) Een echte aanrader!”

 

Rebecca · Energetische Massage

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI