Ik ben veronique!

 

- Gediplomeerd Massagetherapeut & Wellness Masseur gevestigd in Helmond, Noord Brabant.

 

Ik help jou ontspannen en jezelf te ont-moeten door middel van wellness massage en energetische behandelingen. Uit je hoofd - terug naar je hart.

 

Ik ben een theeleut, gamer, creative soul in de vegan keuken, enorme dierenvriend en ik hou van wandelen in de natuur. Ik loop het liefst de hele dag op blote voeten en met mijn groene vingers werk ik ook graag in mijn inhome jungle en outdoor moestuin. Ook ben ik een enorme muziekliefhebber en is zingen en dansen voor mij een echt 'let go' en 'get in the flow' ritueel. Daarnaast vind ik het heerlijk om thuis te relaxen met mijn lieve man en onze pluizige beestenbende.

 

From my heart to yours, bedankt dat je hier bent! Ik ben vereerd om mijn story met je te delen.

 

 

My Story

Ik kan mezelf helemaal verliezen als ik bezig ben met creëren. Fotografie, content creatie, grafisch vormgeving, webdesign, maar ook schilderen en autonome kunst. Als creative designer, mediavormgever en fotograaf zat ik dus echt wel op mijn plek! Maar ik miste iets.

 

Tijdens mijn vakopleiding aan het Sint Lucas in Boxtel merkte ik een gebrek aan balans in de wisselwerking tussen mijn body en mind. Met alle tijdsdruk, deadlines, prikkels, stress en prestatiedrang merkte ik dat ik vaak in mijn hoofd zat en de signs van mijn lijf compleet misliep. Mede hierom heb ik naast mijn reguliere vakopleiding een opleiding tot ontspanningsmasseur gaan volgen bij KIOM. Dit zorgde ervoor dat ik de connectie met mijn lichaam terug kreeg.

 

Al ruim 8 jaar ben ik mijn rugzak aan het vullen met diploma's en certificaten van opleidingen, cursussen en trajecten voor massagetherapie, mindfulness, meditatie, healing en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en andere nu ook mag helpen en ondersteunen op hun pad naar zichzelf.

 

 

De Praktijk

"Een sfeervolle, rustige ruimte; een warme plek waar je even de drukte van alledag kunt loslaten."

 

Bij iedere massage en healing wordt de tijd genomen voor jou als cliënt. Je bent geen 'nummertje' en krijgt de tijd om te landen, zowel voor als na de behandeling.

 

Alle behandelingen vinden plaats vanuit een holistisch perspectief. Er is aandacht voor onderliggende mentale, fysieke en energetische factoren die van invloed kunnen zijn op het ontstaan van klachten.

 

Bij Candra Devi biedt ik een breed aanbod van fijne en bijzondere wellness behandelingen; precies wat bij jouw past. Door massage, wellness en energiewerk te combineren met kristallen, geuren en klanken, worden al jouw zintuigen geprikkeld. Zo komen jouw mind, body en soul weer in balans! Iedere wellness behandeling heeft een eigen delicate combinatie, waarbij net die zintuigen geprikkeld worden die jou de meeste rust gunnen. Bij iedere olie-massage wordt ook een eigen, complementaire olie gebruikt. Heerlijk relaxen dus!

 

Om jouw wellness beleving compleet te maken krijg je altijd een vers kopje biologische thee na afloop. Heb je geen tijd om een kop thee te nuttigen? Dan krijg je altijd een verfrissend glas water om jouw vochtgehalte weer op peil te brengen. Zo kun jij écht even genieten van jouw moment voor jezelf. Laat je lekker in de watten leggen!

 

bekijk aanbod

 

Praktijk Candra Devi is o.a. te vinden via massage-info.

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI