About

Veronique, Wellness Massage, Candra Devi, Helmond

The Who

Ik ben Veronique; massagetherapeut, kristaltherapeut, creator, energyworker en innerworld explorer. Een theeleut, gamer, creative soul in de vegan keuken, enorme dierenvriend en natuurliefhebber. Ook werk ik met veel liefde in mijn inhome jungle en outdoor moestuin.

 

Al ruim 8 jaar ben ik mijn rugzak aan het vullen met opleidingen, cursussen en trajecten voor massagetherapie, mindfulness, meditatie, bodywork en spirituele en intuïtieve ontwikkeling. En nog steeds blijf ik mijzelf en mijn kennis dagelijks ontwikkelen en ontplooien. Bij Candra Devi mag ik dit alles verbinden, om zo jouw ideale Wellness ritueel te verzorgen.

Body, Mind én Soulcare, met de aandacht en rust die jij nodig hebt.

You deserve nothing less!

 

From my heart to yours, bedankt dat je hier bent! Ik ben vereerd om mijn story met je te delen.

Je bent welkom.

 

The What

Candra Devi biedt een sacred space waar je even de drukte van alledag kunt loslaten en je body en soul kunt opladen door de helende voordelen van massagetherapie. Candra Devi is dé praktijk voor Wellness Massage, speciaal voor vrouwen die toe zijn aan een moment van rust en ontspanning.

 

"Relax the Mind, Recharge the Body. Renew the Soul."

 

The Why

Tijdens mijn vakopleiding tot Media Designer en Fotograaf, merkte ik een gebrek aan balans in de wisselwerking tussen je body en mind. In deze maatschappij hebben we het druk. We moeten presteren, produceren, veranderen en alles moet zo snel en efficiënt mogelijk. De mannelijke ‘yang’ energie overheerst. Dit kan goed van pas komen als je een bepaald doel wilt bereiken, maar balance is key. Het is belangrijk om op tijd over te schakelen op je vrouwelijke ‘yin’ energie en in te tunen op jouw vrouwelijke natuur; jouw divine feminine.

 

Precies hierom heb ik naast mijn reguliere vakopleiding een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: Massage Therapie. Uit het hoofd, in je lijf. Het is mijn passie om jou ondersteuning te bieden en te inspireren om meer rust en balans te creëren, zodat ook jij weer op en top in jouw eigen kracht kan gaan staan en het maximale uit jezelf en jouw leven kan halen.

 

The Where

 

Candra Devi is een sacred space om tot jezelf te komen, te ontspannen en op te laden. Je wordt ontvangen in een sfeervolle, rustige praktijk; een warme plek waar je even de drukte van alledag kunt loslaten. Ga weer op en top in jouw eigen kracht staan en haal het maximale uit jezelf en jouw leven!

 

Kom gerust eens kennis maken met mij en het aanbod in de praktijk. Wees welkom!

Bekijk het aanbod

Veronique, Wellness Massage, Candra Devi, Helmond

The How

 

EERLIJK & VERANTWOORD

Het is mijn missie om rust en balans te bieden voor jouw body, mind en soul, in een gezonde omgeving. Milieuvriendelijkheid staat dan ook hoog op de agenda.

 

Candra Devi maakt gebuik van natuurlijke producten, die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Bijvoorbeeld 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije oliën (Volatile en Weleda). Ook de kaarsen zijn van plantaardige was, of oplaadbaar. Er zijn geen kussens, lakens, dekens, etc. die wol, leer of andere dierlijke producten bevatten. Schoonmaakmiddelen en wasmiddel zijn ecologisch, Earth Friendly en Cruelty-Free (Ecover en Seepje). Ook probeert Candra Devi zo min mogelijk afval te genereren en zo veel mogelijk te scheiden.

 

Candra Devi inspireert je om rust en balans te creëren, met kwaliteit voor jezelf én voor de wereld. Zo kan jij tijdens jouw wellness beleving optimaal en zorgeloos relaxen.

 

Jouw Wellness Ritueel

Bij iedere massage en balancing wordt de tijd genomen voor jou als cliënt. Je bent geen nummertje en krijgt de tijd om te aclimatiseren, zowel voor als na de behandeling.

 

Candra Devi biedt een breed aanbod van fijne en bijzondere wellness behandelingen; van Lomi Lomi massage, Voetreflex en Thaise Yoga tot edelsteen leggingen, klank massage en energetisch werk. Door deze technieken te combineren worden tijdens jouw wellness behandeling alle zintuigen geprikkeld en komen jouw mind, body en soul weer in balans.

Iedere wellness behandeling heeft een eigen delicate combinatie, waarbij net die zintuigen geprikkeld worden die jou de meeste rust gunnen.

 

Visueel (zien)

Je wordt ontvangen in een sfeervolle, rustige praktijkruimte. Met zacht omgevingslicht en speciale kleurlampen kun jij zelfs visueel alvast tot rust komen voor je wellness behandeling begint.

 

Auditief (horen)

Om optimaal van een massage te kunnen genieten is wordt er gekozen voor rustgevende achtergrondmuziek. Liever geen geluid? Geef het gerust aan! Ook kun je tijdens iedere wellness behandeling genieten van een stukje klank massage.

 

Kinesthetisch (voelen)

Huidhonger; bijna iedereen kent het, heeft het, bewust of onbewust. Een basisbehoefte, net als eten, drinken en ademen. Behoefte aan liefdevolle en bewuste aanraking. Liefdevolle aanraking verlaagt de hoeveelheid stresshormonen en helpt bij het aanmaken van deze lichaamseigen pijnstillers. Na jaren wordt ik nog dagelijks verwonderd in mijn praktijk, door de impact die een simpele aanraking kan hebben op een mens. Huid op huid contact. Zo licht, maar zo diep rakend. Precies wat de wereld nodig heeft.

 

Olfactoir (ruiken)

Bij iedere olie-massage wordt een eigen, complementaire olie gebruikt. Ook wordt de ruimte bij iedere wellness behandeling gevuld met een milde, bijpassende en rustgevende geur via een aroma diffuser.

 

Gustatoir (proeven)

Jouw wellness behandeling is altijd inclusief een potje biologische thee naar keuze. Heb je geen tijd om een kop thee te nuttigen? Dan krijg je altijd een verfrissend glas water om jouw vochtgehalte weer op peil te brengen.

 

Intuïtie (geest, het 6e zintuig)

Alle behandelingen vinden plaats vanuit een holistisch perspectief. Er is aandacht voor onderliggende mentale, fysieke en energetische factoren die van invloed kunnen zijn op het ontstaan van klachten. Bij iedere wellness behandeling is er ook aandacht voor jouw onderbewustzijn, maar er zijn een aantal (energetische) massages die hier extra aandacht aan geven.

© 2020 | Candra Devi

Veronique, Wellness Massage, Candra Devi, Helmond
Veronique, Wellness Massage, Candra Devi, Helmond
Veronique, Wellness Massage, Candra Devi, Helmond
Veronique, Wellness Massage, Candra Devi, Helmond
Veronique, Wellness Massage, Candra Devi, Helmond