About

De praktijk

 

Candra Devi is dè praktijk voor Wellness Massage, speciaal voor vrouwen die toe zijn aan een moment van rust en ontspanning.

 

Laat jouw lijf weten dat je batterij bijna leeg is? Candra Devi is een sacred space om tot jezelf te komen, te ontspannen en op te laden. Ga weer op en top in jouw eigen kracht staan en haal het maximale uit jezelf en jouw leven!

 

Kom gerust eens kennis maken met mij en het aanbod in de praktijk. Wees welkom!

Over Veronique

 

Mijn naam is Veronique; ik ben gediplomeerd massage therapeut en eigenaresse van Candra Devi.

 

On a more personal note; ik ben een theeleut, gamer, creative soul in de vegan keuken, enorme dierenvriend, verzamelaar van oracle en tarot decks, crystals en LP's en ik werk met veel liefde in mijn inhome jungle en outdoor moestuin.

 

Mijn werkwijze

 

Alle behandelingen vinden plaats in een ontspannen sfeer vanuit een holistisch perspectief. Je wordt ontvangen in een mooie, rustige praktijk; een warme plek waar je even de drukte van alledag kunt loslaten. Jouw massage of healing wordt met liefdevolle aandacht gegeven en wordt helemaal op jou afgestemd.

Bekijk het aanbod

Jouw moment om op te laden

In deze maatschappij hebben we het druk. We moeten rennen, presteren, produceren, veranderen en alles moet vooral hard en snel. Candra Devi heeft zich gespecialiseerd in Wellness Massage voor vrouwen! Laat jouw lijf weten dat je batterij bijna leeg is? Ben jij toe aan een moment van rust en ontspanning? Candra Devi biedt jou een veilige omgeving om tot jezelf te komen, te ontspannen en op te laden.

 

Quality is key

Al ruim 8 jaar ben ik mijn rugzak aan het vullen met opleidingen, cursussen en trajecten voor massagetherapie, mindfulness, meditatie en spirituele en intuïtieve ontwikkeling. En nog steeds blijf ik mijzelf en mijn kennis ontwikkelen. Zo ben jij bent verzekerd van een deskundige, professionele behandeling, met de aandacht en rust die jij nodig hebt.

 You deserve nothing less!

 

EERLIJK & VERANTWOORD

Het is mijn missie is om rust en balans te bieden voor jouw body, mind en soul, in een gezonde omgeving. Candra Devi maakt gebuik van natuurlijke producten, die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Bijvoorbeeld 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije oliën. Er zijn er geen kussens, lakens, dekens, etc. die wol, leer of andere dierlijke producten bevatten. Zelfs schoonmaakmiddelen en wasmiddel zijn ecologisch. Candra Devi inspireert je om rust en balans te creëren, met kwaliteit voor jezelf èn voor de wereld. Dat is pas ècht zorgeloos ontspannen.

Gespecialiseerd in massage bij zwangerschap

Een zwangerschapsmassage is geen "gewone" massage. Ik weet precies wat wel en niet gemasseerd mag worden als je zwanger bent. En het mooiste van alles? Deze massage wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borst-uitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

Ik zorg voor een rustige en veilige omgeving, een goede uitleg en een luisterend oor, zodat jij optimaal kunt ontspannen en opladen. Zo kun jij als (aanstaande) mama meer genieten van je zwangerschap én je moederschap!

Candra Devi

[tjan-dra dee-vie] · Sanskrit

 

Candra Devi is Sanskrit voor Maan Godin. De maan resoneert met vrouwelijke yin energie. Voor mij is de maan een groot onderdeel van mijn dagelijkse leven. Zij helpt mij balans te creëren in mijn leven. Haar ritme leert mij intenties te zetten, doelen te stellen, te manifesteren, mijn licht te laten schijnen of juist los te laten. Haar energie maakt mij keer op keer bewust van mijn eigen vrouwen power.

 

In deze maatschappij hebben we het druk. We moeten rennen, presteren, produceren, veranderen en alles moet vooral hard en snel. De mannelijke ‘yang’ energie overheerst. Yang energie kan goed van pas komen als je een bepaald doel wilt bereiken, maar het is belangrijk om de balans te bewaren. Hiervoor is het belangrijk om op tijd over te schakelen op vrouwelijke ‘yin’ energie, te connecten met je diepe, vrouwelijke natuur; jouw DIVINE FEMININE. Zo blijf je ontvankelijk voor de levenskracht die door je heen stroomt.

© 2020 | Candra Devi