HEE, WELKOM!

 

Ik ben Veronique - massagetherapeut, wellness specialist en energiewerker bij praktijk Candra Devi.

 

Ik help jou om jezelf te ont-moeten door middel van ontspannende massages, wellness rituelen en energetische behandelingen.

 

Zak uit je hoofd -

(re) connect met je lijf.

On a more personal note

 

Ik ben een theeleut, gamer, creative soul in de vegan keuken, enorme dierenvriend en ik hou van hiken in de natuur. Samen met mijn lieve man en onze pluizige beestenbende woon ik in Helmond. Ik loop het liefst de hele dag op blote voeten, ook in de winter, en met mijn groene vingers werk ik graag in mijn inhome jungle en outdoor moestuin. Ik ben een enorme muziekliefhebber; zingen en dansen zijn dan ook voor mij een echt 'let go' en 'get in the flow' ritueel. Daarnaast vind ik het heerlijk om thuis te relaxen met een bord- of kaartspel, een goed fantasy of thriller/crime boek of een film of serie. Ik heb een lichte fascinatie voor real-life murder mysteries en vroeger wilde ik graag forensisch patholoog worden. Zet mij maar in een hutje op de hei; een fijne sacred space in de bossen waar ik gatherings en wellness retreats kan organiseren waar mensen zichzelf kunnen ont-moeten.

Mijn journey

 

Ik kan mezelf helemaal verliezen als ik bezig ben met creëren. Fotografie, content creatie, grafisch vormgeving, maar ook schilderen en autonome kunst. Als creative designer, mediavormgever en fotograaf zat ik dus echt wel op mijn plek tijdens mijn vakopleiding aan het Sint Lucas in Boxtel.

 

Toch merkte ik een gebrek aan balans. Met alle tijdsdruk, deadlines, prikkels, stress en prestatiedrang zat ik vaak in mijn hoofd.

 

Ik liep de signalen die mijn lichaam me gaf vaak compleet mis.

 

Mede hierom ben ik, naast mijn reguliere vakopleiding aan het Sint Lucas, een opleiding tot ontspanningsmasseur gaan volgen bij KiOM.

 

Massages waren voor mij de eerste stap waarbij de connectie met mijn lichaam terug kreeg.

 

Inmiddels ben ik al ruim 8 jaar mijn rugzak aan het vullen met diploma's en certificaten van opleidingen, cursussen en trajecten voor massagetherapie, mindfulness, meditatie, bodywork, energiewerk en intuïtieve ontwikkeling.

 

Ik ben dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en andere nu ook mag helpen en ondersteunen op hun pad naar zichzelf.

Je kunt Candra Devi ook vinden op massage-info.nl en ademvrijbijmij.nl.

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders