Ostara - ode aan de lente

20 maart :: new beginning • set intentions • fresh energy

 

Oh zon, wat heb ik je gemist. De afgelopen week voelde ik het al borrelen; de verandering in moeder aarde. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de lucht is weer blauw, het groen ontluikt. Moeder natuur ontwaakt uit haar winterslaap (al was het dit jaar meer een winterdoezel).

 

Ik begon deze week al met veel dankbaarheid voor de energie van dit eerste lentefeest. De eerste wandeling in het bos op blote voeten is gemaakt, ik ben begonnen met het planten van de zaden voor in mijn moestuin en ik heb in overvloed mogen genieten van de eerste warme zonnestralen van dit mooie seizoen. Vandaag, tijdens Ostara, sta ik nog eens extra stil bij het begin van de lente.

 

Shine some new light

Tijdens Ostara; of lente-equinox, komt er weer gelijkheid in dag en nacht. Het markeert het begin van de lente, de terugkeer van het licht en de warmte. De donkere dagen zijn voorbij en we mogen weer gaan kijken naar new opportunities.

 

Het is een moment om op te ruimen en te reinigen; een mooi moment voor een grote voorjaarsschoonmaak! Niks voelt zo lekker als een nieuw begin zonder ballast. Start fresh. Zowel letterlijk als energetisch is het een mooie tijd om te gaan cleansen. Bedank vriendelijk en ontdoe jezelf van alles wat jou niet meer voedt en dient. Zet je ramen en deuren open om je huis te luchten. It's time for a new beginning.

 

Het is een tijd om intenties te zetten voor dit nieuwe, bruisende seizoen. Een tijd om te dromen, wensen uit te spreken en nieuwe plannen te maken. Plant your seeds! Ook letterlijk trouwens.. bloemen, planten, groenten, fruit, kruiden, het is tijd om in je tuin te gaan werken!

 

Tijd om te aarden

De lente-equinox is het moment om de fundering aan te leggen waar jij deze lente om door mag (ver)bouwen en waarvan je in de zomer de vruchten mag plukken. Voeten en handen in de aarde. Time for earthing, grounding, aandacht voor je wortelchakra. Het is tijd voor een Thaise Voetreflex Massage!

boek nu

 

Ik zei het al; het is tijd om te zaaien! Denk eens na over wat jij graag wil manifesteren. Welk doel wil je bereiken? En welke intenties kun je hiervoor gaan zetten? Dream big! Maak gebruik van deze bruisende energie, vol vruchtbaarheid en creatiekracht. Is er een nieuw project wat je wil starten? Tijdens een Healing gaan we samen kijken naar waar jij wat extra energie voor kunt gebruiken. Een mooie sessie of waardevol traject om jouw energy-flow op te schonen en écht te gaan knallen met jouw droom. Plant your dream. Wat je aandacht geeft, groeit!

boek nu

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI