Voor wie?

(Sensitieve) vrouwen

In deze maatschappij hebben we het druk. We moeten rennen, presteren, produceren, veranderen en alles moet vooral hard en snel. Iedere dag worden we geconfronteerd met veel prikkels. De een heeft een rijker en complexer innerlijk leven dan de ander. De stroom van gedachten die voortdurend in je opkomt, verstoort de innerlijke rust en het contact met je eigen lichaam.

 

Bij Candra Devi bied ik jou verschillende massages en sessies voor hoogevoelige vrouwen die toe zijn aan een moment van rust en ontspanning. Wil jij rust en balans terugvinden om weer vanuit jouw hart en jouw gevoel te gaan leven? Maak van jouw kwetsbaarheid jouw kracht! Ik biedt jou handvatten om thuis te komen in jezelf, in je eigen kracht kan gaan staan en van daaruit je innerlijke wijsheid als vrouw naar buiten te brengen en uit te dragen.

Zwangere vrouwen

Als (bijna) moeder is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Thuis lukt dat niet altijd. Of misschien heb je last van zwangerschapsklachten, die je graag aan wilt pakken. Een ontspannen mama zorgt voor een ontspannen baby.

 

Ik ben gespecialiseerd in ontspannings- en wellness massages voor zwangere vrouwen die voor zichzelf kiezen én hun kindje en meer willen genieten van hun zwangerschap. Even ontspannen, even rust en gewoon genieten, samen met je kindje. Een moment om tot jezelf te komen, zodat je kunt opgeladen, om weer het maximale uit jezelf en jouw zwangerschap te kunnen halen. Om even bewust stil te staan bij jouw zwangerschap en het kindje in je buik. Lees hier meer over massage bij zwangerschap!

 

Het mooiste van alles? Deze massage wordt toegepast op een speciale massagetafel met buik- en borstuitsparingen, waarbij het lichaam op een optimale manier wordt ondersteund. Je kan dus lekker op je buik liggen!

 

(Nieuwe) mama's

Een kind krijgen is een overgang naar een nieuw hoofdstuk in je leven! De periode na je zwangerschap kan soms een zware tijd zijn, zowel fysiek als mentaal. ‘Negen maanden op, negen maanden af’, wordt wel eens gezegd. Sommige jonge moeders hebben echt negen maanden nodig om volledig te herstellen, anderen lijken nauwelijks ergens last van te hebben. De "ontzwanger" periode verschilt per individu. Toch is het vaak fijn om wat ondersteuning te hebben tijdens deze periode.

 

Bij Candra Devi bied ik jou verschillende massages en sessies voor "nieuwe" moeders die meer willen genieten van hun moederschap. Om sneller te herstellen na je bevalling en jouw balans terug te vinden. Om jou een extra duwtje in de rug te geven, rust en ontspanning te laten ervaring, zodat jij die onzekerheid af kan pellen en weer in je eigen kracht kan gaan staan. Als individu, als moeder, maar bovenal als powervrouw!

Contactgegevens

 

Candra Devi

M: info@candradevi.nl

T: +31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

Openingstijden

 

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za/Zo

 

 

| 20:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 17:00

| gesloten

© 2020 | Candra Devi