Massage - 

maak liefdevolle aanraking jouw selfcare ritueel

 

Ben je de laatste tijd prikkelbaar, moe, lusteloos, heb je veel stress of misschien wel een burn-out? Dan is het goed mogelijk dat je dat op fysiek gebied ook merkt: je krijgt last van slapeloosheid, spierpijn, hoofdpijn of allerlei andere vervelende kwaaltjes.

 

Selfcare

Het lijkt zo gemakkelijk: goed voor jezelf zorgen. Maar toch vergeten we het zo snel in de sleur van de dag; nog even dit, nog even dat. Voordat je het weet ben je weer niet aan jezelf toe gekomen. Herkenbaar? Zet ‘goed voor jezelf zorgen’ dan maar meteen weer bovenaan je prioriteitenlijstje! Investeren in jezelf betaalt zich altijd terug. Ook jouw batterij moet namelijk met regelmaat worden opgeladen om op volle toeren te kunnen blijven presteren.

 

Goed voor jezelf zorgen is niet veel meer dan jezelf geven wat je nodig hebt. Dat kan van alles zijn: rust, gezonde voeding, een massage, een goed gesprek, een momentje voor jezelf. Het is jezelf geven waar je op dat moment behoefte aan hebt. Maar we leven veel in ons hoofd en dat zit ons ook vaak in de weg; gedachten die onze aandacht wegkapen, piekeren, aannames, negatieve gedachtepatronen en belemmerende overtuigingen.

 

Liefdevolle aanraking helpt jou om los te laten

Elke situatie in ons leven veroorzaakt enkele chemische en biofysische veranderingen in ons lichaam. Ons geheugen is niet alleen opgeslagen in de hersenen en de geest, maar ook in elke cel van het menselijk lichaam. Als je je emoties niet uitdrukt (vooral moeilijke), kunnen ze in je lichaam worden opgeslagen en spanningen, blokkades etc. veroorzaken. Ons lijf laat vaak nog eerder weten wat er gaande is dan dat we het 'weten' met ons hoofd.

 

Liefdevolle aanraking is een manier om dichter bij jezelf te komen, het haalt je uit je hoofd en maakt je meer bewust van je eigen lijf. Hierdoor leer je om er meer naar te 'luisteren' en word je je bewust van de signalen die jouw lichaam je geeft. Wanneer jij je hier bewust van wordt, ontstaat er meer balans in jou als persoon.

 

Jouw selfcare ritueel

Een massage helpt je om meer bewustwording te creëren. Ons lijf laat vaak nog eerder weten wat er gaande is dan dat we het 'weten' met ons hoofd. Aanraken is een manier om dichter bij jezelf te komen; het haalt je uit je hoofd en maakt je meer bewust van je eigen lijf. Hierdoor leer je om er meer naar te 'luisteren' en word jij je bewust van de signalen die jouw lichaam je geeft. Wanneer jij je hier bewust van wordt, ontstaat er meer balans in jou als persoon. Massage is jouw moment van rust. Zo kan jij op tijd jouw batterij opladen, voordat je uitvalt en opnieuw op moet starten.

 

Waar wacht je nog op?

Maak massage een onderdeel van jouw selfcare routine.

 

bekijk aanbod

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI