Mabon - find your balance

21 - 23 februari :: harvest • gratitude • letting go

 

I’ve said it before, and I’ll say it again; ik ben echt een sucker voor sweater weather, zachte dekentjes en pumpkin spice. En maandag is het zover; Mabon! Vandaag verwelkomen wij alvast de herfst met een wandeling en picknick in het bos.

 

De prachtige kleuren die langzaam tussen de bladeren door sijpelen, de paddenstoelen die de grond en de bomen beginnen te bedekken, beschenen door een lage zon, de dauwdruppels die de spinnenwebben tot ragfijne kunstwerken omtoveren. De verandering in moeder natuur heeft iets magisch.

 

Find your balance

Tijdens Mabon; herfst- equinox of laatste oogstfeest, komt er gelijkheid in dag en nacht. De balans wordt hersteld. Wij kunnen meebewegen met het cyclische van de natuur, en daar een voorbeeld aan nemen. Van het leven met de maan tot het vieren van seizoenen en jaarfeesten.

 

Na de opbouw en het hoogtepunt van de zomer; de levendigheid, naar buiten gaan, mensen ontmoeten en feesten, is het tijd geworden om te vertragen in langzaam naar binnen te keren. Het is tijd om op te ruimen, om plannen concreet te maken, knopen door te hakken, dankbaarheid te tonen voor alles wat je hebt mogen oogsten en los te laten wat jou niet meer voedt of dient.

 

Jouw Wellness Ritual tijdens Mabon

Tijdens Mabon vieren we 'verandering'; van licht naar donker, van warm naar koud. Veranderingen zijn niet altijd makkelijk. Een Energetische Massage kan jou helpen om meer rust te vinden in deze tijd van het jaar. Het is een energetische olie-massage met vederlichte strijkingen en is vooral gericht op diepe ontspanning, nieuwe energie en innerlijke balans.

boek nu

 

Na alle drukte van de zomer, wordt het tijd om weer naar binnen te keren en de stilte in jezelf te vinden. Deze verandering van energie kan zorgen voor stagnatie in jouw eigen energie. Heb jij moeite om je gedachtes te verstillen? Merk je dat je ademhaling hoger gaat zitten omdat je spanning of zelfs stress ervaart? Dan kan een Klank Massage jou daarbij helpen.

boek nu

 

Zoals ik al zei is Mabon een fijne tijd om op te ruimen en los te laten. Beide massages zijn ideaal om blokkades in jouw energie weg te werken. Nét wat jij nodig hebt in deze tijd van het jaar! Heb je behoefte aan frisse, nieuwe energie? Boek dan nu een moment voor jezelf! Waar wacht je nog op?

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI