Aanbod / Wellness Specials / Lomi Lomi Massage

Herken je dit? Stress, disbalans in je energie, fysieke en mentale spanning, mentale en emotionele blokkades, angsten, negatieve gevoelens of vermoeide of pijnlijke spieren?

Dan is dit jouw massage!

Lomi Lomi Massage

1 uur · €55,-

 

✔ De gehele achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd

✔ Lange, vloeiende bewegingen over de hele lengte van je lichaam

✔ Massage met de onderarmen voor diepe ontspanning

boek nu

Luxe Lomi Lomi Massage

1,5 uur · €75,-

 

✔ Lange, vloeiende bewegingen over de hele lengte van je lichaam

✔ Massage met de onderarmen voor diepe ontspanning

Massage voor- en achterzijde lichaam

Inclusief Lomi gezichtsmassage

boek nu

meest gekozen

Lomi Lomi Massage

Een heerlijke zomerse massage met de rust van Hawaii. Een bijzondere ervaring die met niets te vergelijken is.

Lomi Lomi vindt zijn oorsprong op Hawaii, waar de bijzondere techniek van generatie op generatie aan vrouwelijke Kahunas (genezers) wordt doorgegeven. Op Hawaii is het een zeer oud healing ritueel vanuit de oude sjamanistische Huna-principes; een spirituele massage voor lichaam, geest en ziel met traditionele Hawaiiaanse chants en liederen.

 

Lomi Lomi is een holistische, full-body massage en wordt ook wel de "liefdevolle handen" massage genoemd. Het is een rustige, ritmische massage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker de controle over de spanning in je lichaam los kunt laten. Je hersenen kunnen zich niet op een bepaald gebied concentreren, wat helpt om nog dieper in ontspanning te komen.

 

Deze massage werkt zacht maar diep in de spieren. De stimulerende werking van de beweging en aangename druk werkt helend en zuiverend voor je lichaam. Lomi Lomi ontspant de spieren, bevordert bloed- en lymfecirculatie en maakt geblokkeerde energie vrij. Het helpt je niet alleen om fysieke spanning los te laten, maar ook om mentale en emotionele blokkades. De ene keer kan het langzaam en diep ontspannend zijn, de andere keer sneller, verfrissend en energieker.

 

Lomi Lomi brengt je weer in je eigen unieke ritme. Laat je meevoeren op de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaan golven. Dit maakt de behandeling zo’n bijzondere ervaring die met niets te vergelijken is.

 

Lomi Hapai bij zwangerschap

The Lomi Lomi is ook mogelijk wanneer je zwanger bent. Deze wordt dan aangepast naar een Lomi Hapai, speciaal voor aanstaande mama's. In vroegere tijden op de eilanden van Hawaii gebruikten de vroedvrouwen en Doela’s onder andere deze manier van masseren bij zwangeren en tijdens de bevalling.

 

Massage bij zwangere vrouwen is mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap en je kunt je laten masseren tot aan de bevalling. Deze massage is voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Als je medische klachten hebt, bijvoorbeeld een hoge of lage bloeddruk, informeer dan eerst bij de verloskundige of je gemasseerd mag worden.

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI

Lomi Lomi Massage

Laat je meevoeren op het ritme en de rust van Hawaii. Een bijzondere ervaring die met niets te vergelijken is.