Aanbod / Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi Massage

Een bijzondere, helende, spirituele massage uit Hawaii die met niets te vergelijken is.

NEW MOON

1,5 uur · €85,-

 

✔ Lange, vloeiende bewegingen over de hele lengte van je lichaam

✔ Massage met de onderarmen voor diepe ontspanning

Aandacht voor de achterzijde én voorzijde van je lichaam.

boek nu

FULL MOON

2 uur · €115,-

 

✔ Lange, vloeiende bewegingen over de hele lengte van je lichaam

✔ Massage met de onderarmen voor diepe ontspanning

Jouw hele lichaam wordt in de watten gelegd.

boek nu

Lomi Lomi is een zeer oud Hawaiiaans healing ritueel vanuit de oude sjamanistische Ho’omana principes; een spirituele massage voor lichaam, geest en ziel. Een belangrijk onderdeel daarvan is de kunst van liefdevolle aanraking.

 

Lomi Lomi reikt door alle verschillende lagen van het lichaam; het brengt je weer in verbinding met jezelf. Meer het weerspiegelt ook de verbinding die we hebben met 'aina (het land), 'aumakua (de spirituele gidsen of voorouders) en aloha (de levensadem). Deze bijzondere techniek wordt van generatie op generatie aan Kahunas (vrouwelijke genezers) doorgegeven.

 

Het is een rustige, ritmische energetische massage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker de controle over de spanning in je lichaam los kunt laten.

Het werkt zacht maar diep in de spieren en helpt je niet alleen om fysieke spanning, maar ook mentale en emotionele blokkades los te laten.

 

De ene keer kan het langzaam en diep ontspannend zijn, de andere keer sneller, verfrissend en energiek. Lomi Lomi brengt je weer in je eigen unieke ritme. Laat je meevoeren op de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen of krachtige oceaan golven. Dit maakt de behandeling zo’n bijzondere ervaring die met niets te vergelijken is.

 

 Lomi Lomi als zwangerschaps- of postpartum behandeling

Lomi Lomi is ook een echte aanrader tijdens of na je zwangerschap! In vroegere tijden op de eilanden van Hawaii gebruikten de vroedvrouwen en Doela’s onder andere deze manier van masseren tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en tijdens het herstel na de zwangerschap.

 

Zwangerschap | Lomi Hapai

De Lomi Lomi wordt dan aangepast naar een Lomi Hapai, speciaal voor aanstaande mama's! Gewoon, fijn in buikligging op een speciale, comfortabele tafel. Het verzacht rug, schouder en nekklachten, helpt hoofdpijn verminderen en voorkomen, vermindert stress en slaapproblemen, stimuleert de doorbloeding van de placenta en helpt je bij het verminderen van angsten en zorgen

 

Postpartum | Lomi Makuahine

Het kan soms lastig zijn om echt te zakken en goed te ontspannen na je bevalling. Je kunt last van hoofdpijn of van pijnlijke spieren krijgen. Jouw lichaam kan wel wat liefdevolle aanraking en warmte gebruiken tijdens je kraam en postpartum periode. Een Lomi Makuahine kan jou helpen om sneller te 'landen' en te herstellen na jouw bevalling.

Lees hier meer over wat massage na jouw bevalling voor je kan betekenen.

Wat mensen vinden

 

“Precies wat ik nodig had en waar ik naar zocht. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar je oprecht een goede Lomi Lomi kunt ontvangen. Veronique masseert echt vanuit de juiste intentie. Met een fijn ritme en de juiste druk. Zij weet echt wat ze doet en voelt goed aan wat jouw lijf nodig heeft. Dankjewel.”

 · Meijke

 

“Wat is dit toch een bijzondere massage. De vloeiende bewegingen, de aandacht, de Hawaiiaanse muziek en de lekker ruikende, warme olie. Het is echt één geheel. Een diep rakende en ontspannende massage. Ik voel me weer verbonden met mijn lijf. En dan die klanken van de ocean drum... wauw! Wat een verwennerij.”

 · Lotte

 

“Massages van Veronique zijn voor mij altijd een enorm ontspanningsmoment. Niet alleen de massage zelf is erg fijn, maar ook de gehele sfeer en warme energie die er hangt. Ik had een Lomi Lomi (ik hoop dat ik het goed schrijf..) massage, iets wat ik nog helemaal niet kende, maar erg prettig vond. Tot de volgende keer!”

 · Nikki

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders

Lomi Lomi Massage

Een bijzondere, helende, spirituele massage uit Hawaii die met niets te vergelijken is.