Aanbod / Kruidenstempel Massage

Kruidenstempel Massage

Een unieke, ontspannende en helende massage met warme kruidenstempels.

NEW MOON

1,5 uur · €90,-

 

✔ Geeft verlichting bij gespannen en vermoeide spieren

✔ Helpt het lichaam te activeren, ontgiften en ontspannen

✔ Pure verwennerij voor de huid

Aandacht voor de achterzijde én deels voorzijde van je lichaam.

boek nu

FULL MOON

2 uur · €120,-

 

✔ Geeft verlichting bij gespannen en vermoeide spieren

✔ Helpt het lichaam te activeren, ontgiften en ontspannen

✔ Pure verwennerij voor de huid

Jouw hele lichaam wordt in de watten gelegd.

boek nu

Ben je toe aan een écht wellness ritueel? Dan is deze heerlijke, ontspannende massage met warme buideltjes (gevuld met zuiverende, rustgevende en helende kruiden) een echte aanrader.

 

We starten met fijne, warme hotstones op je lichaam en een fijne scrubbehandeling om de dode huidcellen te verwijderen. En na een voorbereidende massage met warme olie, wordt het lichaam gemasseerd met warme kruidenbuidels en hotstones.

Dit eeuwenoude ritueel uit Zuidoost-Azië helpt het lichaam te activeren, ontgiften en ontspannen.

 

Het is een bijzondere en reinigende massage die verlichting geeft aan gespannen en vermoeide spieren. De warmte helpt om de celstofwisseling te activeren en de doorstroom van bloed en lymfe te stimuleren. De warmte en het prettige gewicht van hotstones word je zacht uitgenodigd om dieper te aarden. En de helende effecten van de warme kruidenstempels dringen tot diep in het onderliggende weefsel door. Hun aromatische geuren helpen je om dieper te ontspannen en hebben een positieve werking op luchtwegen en longen.

 

De combinatie van de zachte scrub en de warme hotstones en kruidenstempels maken dit ritueel tot een complete, ontspannende ervaring.

 

Postpartum | Mama Kruidenstempel Massage

Het kan soms lastig zijn om echt te zakken en goed te ontspannen na je bevalling. Het vele voeden, het zoeken naar de juiste houdingen en het dragen van je baby kunnen zwaar zijn voor je rug, schouders en nek. Je kunt last van hoofdpijn of van pijnlijke spieren krijgen. Jouw lichaam kan wel wat liefdevolle aanraking en warmte gebruiken tijdens je kraam en postpartum periode. Een massage kan jou helpen om sneller te 'landen' en te herstellen na jouw bevalling. Lees hier meer over wat massage na jouw bevalling voor je kan betekenen.

Wat mensen vinden

 

“Wat heb ik genoten. Ik ben helemaal tot rust gekomen en we hebben fijn gekletst ondanks dat ik je nog niet kende! Je bent een leuk en gezellig iemand en zeker een aanrader!! Dankjewel voor je tijd vanavond!”

 · Eva

 

“Ik heb zojuist weer een heerlijke massage mogen ontvangen. De aandacht, de veelzijdige massages, de warme persoonlijkheid van Veronique, de afgestemde muziek op de achtergrond, de sfeervolle ruimte... alles draagt eraan bij dat ik graag steeds bij haar terugkom.”

 · Elly

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders

Kruidenstempel Massage

Een unieke, ontspannende en helende massage met warme kruidenstempels.