Ontspanningsmassage_Candra Devi

Klank Reis bij zwangerschap

Een Klank Massage is ook mogelijk tijdens de zwangerschap, maar zal net even iets anders worden gegeven; in de vorm van een Klank Reis. Er worden geen klankschalen en instrumenten op, maar alleen om je lichaam geplaatst. Hierdoor ontvangen je lichaamscellen nog steeds, maar op subtiele wijze, een innerlijke massage.

Klankmassage

  • Diepe ontspanning voor body, mind en soul
  • Zachte energetische massage
  • Over de kleding heen

Laat je meevoeren op deze ontspannende sound journey. De variatie van geluiden en frequenties zorgen ervoor dat jij diep in je lichaam kunt zakken en het denken los kan laten. Ik breng je terug naar de stilte in jezelf. Uit je hoofd – in je lijf. Niet zweverig, maar lekker down-to-earth. Het is voor iedereen die zichzelf een moment van rust gunt!

 

Er worden klankschalen op en rondom je (geklede) lichaam geplaatst en zachtjes aangeslagen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van andere akoestische instrumenten zoals; oceandrums, koshi's, tingsha's, windgongs en meer! Alle instrumenten hebben een eigen geluid en trilling.

 

Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit vocht. Deze trillingen zoeken een weg door het vocht in je lichaam. Het is alsof je een steentje in het water gooit; de rimpels worden steeds groter en verspreiden zich steeds verder over het hele water oppervlak. Zo nemen ze alle blokkades met zich mee. Klankmassage werkt op deze manier diep door in het hele lichaam. Je hoeft niets anders te doen dan te gaan liggen en wegdromen bij de fijne klanken.

 

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en na afloop is er gelegenheid om jouw ervaringen en beleving te delen. Klankmassage en nagesprek duren samen een uur.

Losse sessie

1 uur

 

50,-

Jouw moment van pure ontspanning

 

Complete massage

Nu boeken

Voordeelpakket

5 x 1 uur ontspanning

 

200,-

Met regelmaat ontspannen:

5 boeken, 5e gratis

(€50,- voordeel)

(geldig voor alle

ontspanning massages)

Nu boeken

© 2020 | Candra Devi

Ontspanningsmassage_Candra Devi
Ontspanningsmassage_Candra Devi