Aanbod / Energetic Boosters / Klank Massage

Herken je dit? Stress en spanning, disbalans in je energie, zenuwstelsel en de organen, fysieke en mentale spanning, piekeren, hoge ademhaling, slapeloosheid of mentale en emotionele blokkades?

Dan is dit jouw massage!

Klank Massage

1 uur · €55,-

 

✔ Klankschalen op en rondom je (geklede) lichaam

✔ Gebruik van verschillende akoestische instrumenten

✔ Diepe ontspanning voor lichaam en geest

boek nu

meest gekozen

Klank Massage

Laat je meevoeren op deze ontspannende Sound Journey, die lichaam, geest en ziel weer in evenwicht brengt.

Laat je meevoeren bij deze ontspannende Klank Massage. De variatie van geluiden en trillingen zorgen ervoor dat jij diep in je lichaam kunt zakken en het denken los kunt laten. Ik breng je terug naar de stilte in jezelf. Uit je hoofd – in je lijf. Niet zweverig, maar lekker down-to-earth. Het is voor iedereen die zichzelf een moment van rust gunt!

 

Er worden klankschalen op en rondom je (geklede) lichaam geplaatst en zachtjes aangeslagen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van andere akoestische instrumenten zoals; oceandrums, koshi's, tingsha's, windgongs en meer! Alle instrumenten hebben een eigen geluid en trilling.

 

Klanktherapie is gebaseerd op het principe van "sympatische resonantie". Dit betekent dat een trillend object een ander object in harmonie kan laten meetrillen of de trillingsfrequentie ervan overneemt.

 

Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit vocht. De trillingen van de instrumenten zoeken een weg door het vocht in je lichaam. Het is alsof je een steentje in het water gooit; de rimpels worden steeds groter en verspreiden zich steeds verder over het hele water oppervlak. Zo nemen ze alle blokkades en stagnaties  met zich mee. Klank Massage werkt op deze manier diep door in het hele lichaam. Je hoeft niets anders te doen dan te gaan liggen en wegdromen bij de fijne klanken.

 

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en na afloop is er gelegenheid om jouw ervaringen en beleving te delen. Klank Massage is inclusief nagesprek en duurt +/- 1 uur.

 

Klanktherapie bij zwangerschap

Klank Massage is ook mogelijk tijdens de zwangerschap. Er worden dan geen klankschalen en instrumenten op, maar alleen om je lichaam geplaatst. Hierdoor ontvangen je lichaamscellen nog steeds, maar op subtiele wijze, een innerlijke massage.

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI

Klank Massage

Laat je meevoeren op deze ontspannende Sound Journey, die lichaam, geest en ziel weer in evenwicht brengt.