Imbolc - time to be brave

1 februari :: gratitude • preparation • possibilities

 

De meeste van ons zijn het al wel een beetje beu; het natte weer, de verwarrende temperaturen, het gebrek aan zonneschijn. Geloof me, je bent niet de enige. Sommige van ons hebben zelfs last van een winterdip. Op dit moment hikken we tegen die laatste loodjes aan. Imbolc markeert het middelpunt tussen Yule (Winterzonnewende) en Ostara (lente-equinox).

 

We're halfway there

Imbolc is het is het lentefeest om de zegeningen van haard en huis te vieren. Onder de grond broeit er al van alles en de eerste tekenen van de komende lente worden zichtbaar. De sneeuwklokjes steken al moedig hun hoofden boven de grond uit. Ze leren ons dat het tijd is om moed te verzamelen en alvast af te tasten. Zoetjes aan gaan peilen wat de volgende stap mag gaan zijn. Wat heeft er nog een zetje nodig voordat het mag gaan groeien? Wat heeft nog wat extra aandacht nodig voordat je het mag gaan creëren?

 

Tijdens Imbolc richten we ons op cleansing, vruchtbaarheid en nieuwe mogelijkheden. We tonen dankbaarheid voor alles wat Yule ons geleerd heeft en alvast gaan mijmeren over de zaden die we mogen planten tijdens Ostara.

 

Jouw wellness ritueel tijdens Imbolc

Het dit natte week, de verwarrende temperaturen en het gebrek aan zonneschijn is het niet gek dat je misschien zelfs een beetje last heb van een winterdipje. Een mooi excuus voor jouw relax moment! Een Hotstone Massage is een geweldige Winter Wellness massage (vooral onder de koukleumen onder ons *winkwink*). Het is een hele fijne, aardende massage, die jouw aandacht terug in je lijf brengt en je daarom extra diep laat ontspannen. Voel je fitter, geef je humeur een boost en gun jezelf een ultieme wellness ervaring met deze heerlijke Wellness Special!

boek nu

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI