Aanbod / Holistische Massage

Hotstone Massage

Dit eeuwenoude ritueel met warme vulkanische stenen verzacht jouw spieren.

NEW MOON

1,5 uur · €85,-

 

✔ Ontspant vermoeide of pijnlijke spieren

✔ Helende en diep aardende massage

Aandacht voor de achterzijde én deels voorzijde van je lichaam.

boek nu

FULL MOON

2 uur · €115,-

 

✔ Ontspant vermoeide of pijnlijke spieren

✔ Helende en diep aardende massage

Jouw hele lichaam wordt in de watten gelegd.

boek nu

Heb je last van stress of voel je je gespannen? Ervaar de kracht van eeuwenoude vulkaansteen en natuurlijke oliën. Door de combinatie van warmte, druk en beweging van de stenen werkt de massage dieper in op het spier- en bindweefsel. Het bevordert de bloedcirculatie (ideaal voor de koukleumen onder ons!) en de afvoer van afvalstoffen en heeft een snel diepgaand ontspannend effect voor vastzittende en vermoeide spieren.

Dit eeuwenoude ritueel met warme vulkanische stenen verzacht de spieren en helpt jou om dieper te aarden.

 

Deze Hotstone Massage is een echte weldaad voor jouw lichaam en geest. Door de combinatie van warmte en het prettige gewicht van stenen word je zacht uitgenodigd om dieper te aarden. Hierdoor laat je alles even los. Je zakt uit je hoofd - terug in je lijf.

 

Postpartum | Mama Hotstone Massage

Het kan soms lastig zijn om echt te zakken en goed te ontspannen na je bevalling. Het vele voeden, het zoeken naar de juiste houdingen en het dragen van je baby kunnen zwaar zijn voor je rug, schouders en nek. Je kunt last van hoofdpijn of van pijnlijke spieren krijgen. Jouw lichaam kan wel wat liefdevolle aanraking en warmte gebruiken tijdens je kraam en postpartum periode. Een Hotstone massage kan jou helpen om sneller te 'landen' en te herstellen na jouw bevalling. Lees hier meer over wat massage na jouw bevalling voor je kan betekenen.

Wat mensen vinden

 

Het was een mega fijne binnenkomst en een heerlijk gevoel dat het bij Veronique thuis is in een fijne kamer. De ruimte is ontzettend mooi ingericht en ik voelde me erg op mijn gemak, we hadden een fijn praatje en ik mocht gaan liggen om te beginnen met de behandeling.

Hotstone had ik nog niet eerder ervaren maar ik was blij verrast, de warmte van de stenen en de combinatie met heerlijke essentiële en warme oliën waren heel fijn!

Veronique gebruikte daarnaast energetische technieken om nog dieper te zakken in mijn lichaam en ontspanning.

Ik ben echt met een hele verlichting vertrokken, voelde me enorm ontspannen en heb heerlijk geslapen die nacht. Nogmaals dankjewel Veronique en ik kom heel graag nog eens terug!

 · Sophie

 

“Ik heb intens genoten en diep kunnen ontspannen van een Hot Stone massage. De geur, de muziek, de rust, de stilte, de aandacht, de warmte en de oprechte aandacht; alles was op elkaar afgestemd en perfect! Ik kreeg de massage kado van mijn lieve zus. Ik kom zeker nog eens terug en ik ga op mijn beurt iemand verrassen met een heerlijke verwen-sessie van Candra Devi”

 · Marlion

 

“Ik heb zojuist weer een heerlijke massage mogen ontvangen. De aandacht, de veelzijdige massages, de warme persoonlijkheid van Veronique, de afgestemde muziek op de achtergrond, de sfeervolle ruimte... alles draagt eraan bij dat ik graag steeds bij haar terugkom.”

 · Elly

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders

Hotstone Massage

Dit eeuwenoude ritueel met warme vulkanische stenen verzacht jouw spieren.