Aanbod / Holistische Massage

< vorige | volgende >

Holistic Flow Massage

Een massage op maat voor jou. Het perfecte moment om helemaal tot rust te komen.

NEW MOON

1,5 uur · €80,-

 

✔ Holistische Massage op maat: op jouw behoefte afgestemd

✔ Aandacht voor specifieke klachten en knelpunten

Aandacht voor de achterzijde én deels voorzijde van je lichaam.

boek nu

FULL MOON

2 uur · €110,-

 

✔ Holistische Massage op maat: op jouw behoefte afgestemd.

✔ Aandacht voor specifieke klachten en knelpunten.

Jouw hele lichaam wordt in de watten gelegd.

boek nu

Wat heb jij vandaag nodig? Waar liggen je eventuele knelpunten? Waar mag ik rekening mee houden of extra aandacht aan schenken? Of het nu gaat om specifieke lichamelijke klachten, of om een bepaalde emotionele of energetische blokkade of een intentie.

 

Tijdens een Holistische Ontspanningsmassage kan een combinatie gemaakt worden van verschillende technieken en massagevormen (zoals o.a. bindweefsel massage, cupping, gua sha, edelstenen massage, drukpunt massage, energetische massage, kristaltherapie, klanktherapie en breathwork). Naast verschillende massagevormen, is ook de indeling van de massage geen standaard riedeltje.

 

De massage wordt op jouw behoeften afgestemd en is precies passend bij wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Iedere massage is inclusief voor- en nagesprek. Je bent bij mij geen nummertje en krijgt écht de tijd om te landen; zowel voor als na de massage. Jouw specifieke wensen en behoeften worden besproken tijdens een voorgesprek en na afloop hebben we een integratiegesprek waarin er ruimte is om jouw ervaring te delen en voor eventuele vragen en tips.

 

Voor de mamas: Holistische Postpartum Massage

Een Holistische Massage is ook een echte aanrader voor na je bevalling! Ben je moe door de gebroken nachten? Heb je last van stemmingswisselingen, hoofdpijn of van pijnlijke spieren door het dragen en voeden van je baby? Een massage helpt om sneller te herstellen na je bevalling!

Lees hier meer over wat massage na jouw bevalling voor je kan betekenen.

 

Massage; onderhoud aan jouw mind, body en soul

Ga preventief jouw stress te lijf en maak van jouw massage een terugkomend ritueel! Bewust kiezen voor voldoende rust en ontspanning is een belangrijk onderdeel voor een gezonde leefstijl. Neem jouw moment om te ontspannen, jezelf op te laden en te herstellen door met regelmaat een massage te boeken.

Bindweefsel

Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen en diepe spierknopen. Helpt om de energie weer te laten stromen en helpt om de huidconditie te verbeteren en te verstevigen.

Gua Sha

Een massagevorm vanuit de traditionele Chinese geneeskunst. Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen. Helpt de huidconditie te verbeteren en te verstevigen.

Reflexologie

Drukpuntmassage op de zenuwuiteinden, energetische verbindingspunten en energiebanen in de voeten en handen. Helpt afvalstoffen op een zachte manier af te voeren en hersteldt de balans in je lichaam.

De verschillende technieken:

 

Een kleine greep uit de verschillende massagevormen die ik toepas om jouw massage te verdiepen.

Cupping

Vorm van bindweefselmassage met zachte silicone cups. Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen en diepe spierknopen. Helpt om de energie weer te laten stromen. Helpt de huid te verbeteren en te verstevigen.

Klank

Combinatie van verschillende klank instrumenten. De trillingen van de klanken kunnen diep door de huidlagen heen resoneren. Laat je ontspannen, helpt om stagnaties op te heffen en energie weer te laten stromen.

Shiatsu & Thaise Yoga

Combinatie van dynamische- en drukpunt massage op de energetische verbindingspunten en energiebanen in het lichaam. Verbetert de flexibiliteit van spieren en gewrichten en bevordert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.

Bamboe

Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt diepe spanningsknopen. Vooral fijn voor mensen die van een stevigere massage houden en bij vastzittende spieren.

Edelstenen

Combinatie van drukpunt- en energetische massage met verschillende warme massage-edelstenen. Vooral fijn bij diepe spierknopen, waarbij de edelstenen zorgen voor extra energetische verdieping.

Energiewerk

Helpt om vastzittende, vertraagde en geblokkeerde energie weer te doen laten stromen. Ondersteunt de Chakra’s, energetische verbindingspunten en energiebanen in hun natuurlijke stroming.

Wat mensen vinden

 

“Wat een heerlijk verwen-moment voor mezelf! Om aangeraakt en gemasseerd te worden met zoveel aandacht ontspant me, geeft me energie en zelfvertrouwen. Ik kan iedereen aanraden om een heerlijke massage te boeken ❤️”

 · Annemieke

 

“Iemand die naar je luistert en weet wat je nodig hebt! Oprecht een hele fijne ervaring gehad bij Veronique. Ontspannen en met een goed gevoel weg kunnen gaan en een volgende afspraak in kunnen plannen. Echt een aanrader!!”

 · Caitlin

 

“Ik ben iemand die graag een stevige sportmassage ondergaat dus ik was benieuwd hoe een Holistische massage i.c.m. Cupping zou voelen. Veronique heeft me goed meegenomen in wat zij deed en gecheckt of het met de juiste druk gebeurde. De rust en ontspanning die ik de dagen daarna gevoeld heb maken dat ik nu al uitkijk naar mijn volgende massage bij deze zeer kundige masseur!”

· Cupping bij Holistische Massage

 · Liset

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders

Holistische Massage

Een massage op maat voor jou. Het perfecte moment om helemaal tot rust te komen.