Aanbod / Energetic Boosters / Healing

< vorige | volgende >

Herken je dit? behoefte aan inzichten, zelfbewustzijn en energetisch onderhoud, HSP, (emotionele) stress en spanning, vastgeroeste denkpatronen, mentale en emotionele blokkades, disbalans in je energie.

Dan is dit jouw Energetic Booster!

Healing

1,5 uur · €75,-

 

✔ Energetische 1-1 sessie

✔ Combinatie van verschillende ontspanningsmethoden

✔ Verlicht emotionele stress

✔ Inspireert inzichten

✔ Bevordert innerlijke rust en balans

boek nu

meest gekozen

Healing

Ontspan, verlicht stress en maak ruimte voor bewustwording, inzichten en nieuwe energie.

Ben jij altijd druk-druk-druk? Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Heb je het gevoel dat je leven jou overkomt? Loop je vast en heb je even een duwtje in de juiste richting nodig? Of wil jij simpelweg dat extra stapje zetten om het beste uit jezelf te halen?

 

Elke Healing is uniek en op jouw persoonlijke behoeftes afgestemd. Tijdens deze sessie maak ik gebruik van verschillende ontspanningsmethoden; energetische massage, kristaltherapie, klanktherapie, mindfulness en meditatie, ademhalings- en visualisatie oefeningen.

 

Een Healing is inclusief een inleidend gesprek, waar wordt besproken waar jouw eventuele knelpunten zitten en waar jij wat extra hulp kunt gebruiken. Vervolgens mag jij ontspannen gaan liggen en doet jouw lichaam de rest. Ik breng je terug naar de stilte van jezelf. Uit je hoofd – in je lijf. Een Healing is niet zweverig, maar lekker down-to-earth. Het is voor iedereen die zichzelf een moment van rust gunt!

 

Een Healing laat jouw body, mind en soul gezonder voelen en brengt ze weer in balans. Ervaar hoe je energie lichter wordt en transformeert. Ik help je om oude belemmeringen los te laten, spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. Kom weer in jouw flow en ervaar meer rust en levenslust in jouw dagelijks leven.

 

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en na afloop is er gelegenheid om jouw ervaring en beleving te delen. Een Healing, inclusief voorgesprek en nagesprek, duurt +/- anderhalf uur.

 

“A healer does not heal you.  A healer is someone who creates space for you, so that you may heal yourself.”

 

:: Healing drieluik-pakket ::

3 x 1,5 uur · €200,-

10% korting - €22,- voordeel

 

Heb jij behoefte aan dieper onderhoud, meer bewustwording en diepere inzichten? Is er bijvoorbeeld iets specifieks wat jij nu écht aan wil pakken? Dan ben jij de vrouw voor dit traject! Het is tijd om jouw energetic body diep op te schonen en te transformeren.

Een drieluik-pakket bestaat uit 3x een 1:1 Healing, die in een kort tijdsbestek plaatsvinden.

 

boek nu

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI

Healing

Ontspan, verlicht stress en maak ruimte voor bewustwording, inzichten en nieuwe energie.