Massage & Wellness / Energetic Boosters / The Soul Soother

:: The Soul Soother ::

1 uur

 

Zachte energetische massage

 

Voordelen:

  • verdiept zelfbewustzijn
  • verhoogt zelfliefde
  • rustgevend (vooral bij veranderingen)

Voel jij je gespannen of heb je last van vermoeidheid? Vind je het moeilijk om tijd voor jezelf vrij te maken en om dingen los te laten? Is er onlangs veel veranderd in je leven, of komt er een verandering aan? Denk bijvoorbeeld aan zwangerschap, verhuizing of bijvoorbeeld een nieuwe baan.

 

The Soul Soother is een zachte energetische massage die in het teken staat van diepe ontspanning voor jouw body en mind. Deze massage is erop gericht om de vitale levensenergie (prana, Chi, qi of ki) in jouw lichaam weer in beweging te brengen en te laten stromen. Oude blokkades, spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie.

 

The Soul Soother zorgt voor diepe rust en een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Met zachte, lange strijkingen masseer ik over de energiebanen, zodat de energie weer gaat stromen, gevolgd door een vederlichte rug massage, gericht op de chakra’s. Regelmatig leg ik mijn handen op je lichaam met de intentie energie naar de plekken te sturen waar dat nodig is.

 

Op basis van de klachten en/of behoeften, wordt tijdens The Soul Soother een combinatie gemaakt van kristaltherapie en/of klanktherapie. Er kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van rozenkwarts edelstenen en een heerlijke rozenolie, voor meer zelfliefde en zachtheid.

 

Meer informatie

The Soul Soother is een hele zachte vorm van massage en is daarom geschikt voor iedereen. Door de zachte aanraking kan lichaam en geest tot rust komen en herstellen. Door de diepe ontspanning in jouw mind, body en soul ontstaat er ruimte voor transformatie. Deze massage is dus extra fijn wanneer jij wat extra hulp kunt gebruiken tijdens een verandering;

 

Bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, voor (nieuwe) mama's, of vrouwen in de menopauze. Ook is deze behandeling zeer geschikt voor mensen die snel overprikkeld raken, bijvoorbeeld door een spectrum van autisme, ADHD, of (hoog)sensitieviteit.

Losse sessie

1 uur

 

50,-

Jouw moment van pure ontspanning

 

Complete massage

Nu boeken

Contactgegevens

 

Candra Devi

M: info@candradevi.nl

T: +31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

Openingstijden

 

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za/Zo

 

 

| 20:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 17:00

| gesloten

© 2020 | Candra Devi