Aanbod / Energetische Massage

< vorige | volgende >

Energetische Massage

Een zachte en ontspannende massage om blokkades en oude spanningen los te laten.

NEW MOON

1,5 uur · €80,-

 

✔ Verdiept zelfbewustzijn en verhoogt zelfliefde

✔ Brengt energie in balans

Zachte energetische massage aan de voor- en achterzijde van het lichaam

boek nu

FULL MOON

2 uur · €110,-

 

✔ Verdiept zelfbewustzijn en verhoogt zelfliefde

✔ Brengt energie in balans

Zachte energetische massage aan de gehele voor- en achterzijde van het lichaam

boek nu

Deze massage is erop gericht om de vitale levensenergie (prana, Chi, qi of ki) in jouw lichaam weer in beweging te brengen en te laten stromen. Je lichaam wordt uitgenodigd om te verlangzamen en te verzachten en oude blokkades, spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. Ideaal wanneer je veel spanningen ervaart, een verandering doormaakt of het moeilijk vindt om emoties los te laten.

Een zachte en ontspannende massage die het lichaam uitnodigt om blokkades en oude spanningen los te laten.

 

Deze massage is een combinatie van Holistic Pulsing en zachte Shiatsu massage. Het rollen, schudden, wiegen, pulsen en stretchen brengt je lichaam op een zachte manier in een prettig ritme in beweging gebracht. Met zachte, lange strijkingen masseer ik over de energiebanen zodat de energie weer gaat stromen; gevolgd door een vederlichte rug massage, gericht op de Chakra’s. Regelmatig leg ik mijn handen op je lichaam met de intentie energie naar de plekken te sturen waar dat nodig is.

 

Een Energetische Massage zorgt voor diepe rust en een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

 

Ook kan er, op basis van de klachten en/of behoeften, gebruik worden gemaakt van kristaltherapie, klanktherapie en aromatherapie. De bijzondere combinatie van klanken, kristallen en geuren (in zorgvuldig samengestelde oliën) geven verdieping aan je massage. Dit kan je nog dieper laten zakken in je lichaam en spanning helpen loslaten.

 

Energetische zwangerschaps- of postpartum massage

Een Energetische massage is ook ook geschikt tijdens of na je zwangerschap!

 

Zwangerschap | Energetische massage

De Energetische massage, speciaal voor aanstaande mama's! Gewoon, fijn in buikligging op een speciale, comfortabele tafel. Het verzacht stress en spanning in het lijf, helpt slaapproblemen verminderen en voorkomen, stimuleert de doorstroming van de  en helpt je bij het verminderen van angsten en zorgen

 

Postpartum | Energetische massage

Het kan soms lastig zijn om echt te zakken en goed te ontspannen na je bevalling. Je kunt last van hoofdpijn of van pijnlijke spieren krijgen. Jouw lichaam kan wel wat liefdevolle aanraking en warmte gebruiken tijdens je kraam en postpartum periode. Een Energetische massage kan jou helpen om sneller te 'landen' en te herstellen na jouw bevalling.

Lees hier meer over wat massage na jouw bevalling voor je kan betekenen.

Wat mensen vinden

 

“Mijn hoofd vraagt zo veel aandacht de laatste tijd, waardoor ik het contact met mijn lichaam kwijt raak. Ik vond de massage super en ik merk dat het me echt goed gedaan heeft. Ik zakte uit de maalstroom in mijn hoofd en voelde eindelijk weer de stroming in mijn lijf. Ik heb zo intens diep kunnen ontspannen. Het bracht me terug naar mijn kern. ”

 · Michelle

 

“Ik was even heel ver weg; alsof ik een reis gemaakt heb in mijn dromen. Ik voelde mezelf steeds verder uit mijn hoofd en in mijn lijf zakken. Het was een bijzondere beleving. En wat ben ik nu heerlijk ontspannen! En na het proeven smaakt het naar meer. Er is nog zoveel moois in jouw aanbod wat ik wil ontdekken. Tot snel!”

 · Neeltje

 

“Een massage bij Veronique is superfijn! Ze heeft een aangename, kalme uitstraling. De massageruimte is netjes en rustgevend. Na de massage voelde ik me weer geaard, terug in mijn eigen lichaam. Het gevoel alsof ik de wereld weer aankan :) Een echte aanrader!”

 · Rebecca

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders

Energetische Massage

Een zachte en ontspannende massage om blokkades en oude spanningen los te laten.