Covid-19 maatregelen

 

Procedure: afspraak maken

Naast de reguliere contra indicaties wordt er nu nog strenger rekening gehouden met de gezondheid en situatie van iedere cliënt. Ben je gezond (dus heb je geen gerelateerde klachten)? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

 

Ik vraag voorafgaand aan de behandeling altijd om een aantal gegevens (naam, emailadres, telefoonnummer), zodat ik je snel en makkelijk kan bereiken, mocht dit nodig zijn. Hier veranderd dus verder niets in voor jou als cliënt.

 

Gezondheidscheck; waar moet ik als klant rekening mee houden?

Ik respecteer de medische privacy van mijn cliënten. Er wordt daarom nadrukkelijk géén onderscheid gemaakt d.m.v. toegangsbewijzen of iets dergelijks. Of je nu gevaccineerd bent of niet, ik doe een beroep op jouw verantwoordelijkheid betreft je eigen gezondheid. Bij één van de onderstaande verschijnselen (jijzelf of een huisgenoot) - verzet je afspraak!

  1. (neus)verkoudheid / loopneus
  2. keelpijn
  3. hoesten of niezen
  4. verhoging of koorts (> 38 graden)
  5. kortademigheid
  6. hoofdpijn
  7. branderige ogen
  8. moeheid
  9. je ziek voelen
  10. diarree

 

Verzetten van je afspraak

Wanneer er tussentijds verschijnselen optreden bij jezelf of een huisgenoot, verzoek ik je om tijdig contact met me op te nemen. Twijfelt je over je gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact met me op om te overleggen of je afspraak kan doorgaan. Moet je afspraak verzet worden i.v.m. gezondheidsklachten? Dan wordt dit niet in rekening gebracht.

 

Procedure: tijdens jouw afspraak

Uitsluitend op afspraak

Er wordt altijd uitsluitend op afspraak gewerkt in de praktijk. De afspraken worden zo gepland dat cliënten elkaar niet tegenkomen en zodat alle ruimtes waar de cliënt is geweest snel schoongemaakt en geventileerd kunnen worden. En zoals altijd worden voor iedere cliënt schone hoofdsteun- en tafelhoezen, handdoeken en dekens gebruikt.

Betaling

De betaling kan nog steeds contant voldaan worden, of eventueel via een Tikkie. Er is géén mogelijkheid om te pinnen.

 

Hygiëne maatregelen

Mondkapje

Er worden geen mondkapjes gedragen in de praktijk. Ook als cliënt ben je niet verplicht om een mondkapje te dragen tijdens onze afspraak.

Handen wassen/desinfecteren

Ik als masseur was en desinfecteer na afloop en voorafgaand aan iedere behandeling mijn handen.

Verdere hygiëne cliënt

Met een schoon lijf op de massagetafel gaan liggen is eigenlijk altijd prettig voor zowel jezelf als de masseur, maar er wordt zeker nu streng geadviseerd om voor aanvang thuis jezelf te douchen. Er is in de praktijk géén mogelijkheid om je te douchen.

Veronique Neervens

 

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr - za- zo

| 19:30 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| gesloten

COPYRIGHT © 2020 · CANDRA DEVI