Massage & Wellness / Energetic Boosters / The Chakra Balancer

< vorige | volgende >

:: The Chakra Balancer ::

1,5 uur

 

Energiewerk & Kristaltherapie

 

Voordelen:

  • verlicht emotionele stress
  • inspireert inzichten
  • bevordert innerlijke rust en balans

Ben jij altijd druk-druk-druk? Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Heb je het gevoel dat je leven jou overkomt? Loop je vast en heb je even een duwtje in de juiste richting nodig? Of wil jij simpelweg dat extra stapje zetten om het beste uit jezelf te halen?

 

Elke sessie van The Chakra Balancer is uniek en op jouw persoonlijke behoeftes afgestemd. Tijdens deze sessie maak ik gebruik van verschillende ontspanningsmethoden; energetische massage, crystalhealing, klankmassage, mindfulness en meditatie, ademhalings- en visualisatie oefeningen.

 

The Chakra Balancer is inclusief een inleidend gesprek, waar wordt besproken waar jouw eventuele knelpunten zitten en waar jij wat extra hulp kunt gebruiken. Vervolgens mag jij ontspannen gaan liggen en doet jouw lichaam de rest. Ik breng je terug naar de stilte van jezelf. Uit je hoofd – in je lijf. The Chakra Balancer is niet zweverig, maar lekker down-to-earth. Het is voor iedereen die zichzelf een moment van rust gunt!

 

The Chakra Balancer laat jouw lichaam, geest en ziel gezonder voelen en brengt ze weer in balans. Ervaar hoe je energie lichter wordt en transformeert. Ik help je om oude belemmeringen los te laten, spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. Kom weer in jouw flow en ervaar meer rust en levenslust in jouw dagelijks leven.

 

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en na afloop is er gelegenheid om jouw ervaring en beleving te delen. The Chakra Balancer in inclusief voorgesprek en nagesprek en duurt +/- anderhalf uur.

 

“A healer does not heal you.

A healer is someone who creates space for you, so that you may heal yourself.”

 

Extra informatie

The Chakra Balancer is een energetische behandeling en is geschikt voor iedereen; kinderen, HSP'ers, zwangere vrouwen, iedereen doe behoefte heeft aan rust en meer balans.

 

Chakra Balancer Traject

Heb jij behoefte aan dieper onderhoud, meer bewustwording en diepere inzichten? Is er bijvoorbeeld iets specifieks wat jij aan wil pakken om jouw light te laten shinen? Dan ben jij de vrouw voor dit traject! Een voordeel traject bestaat uit 3x The Chakra Balancer die in een kort tijdsbestek plaatsvinden, om jouw energetic body diep op te schonen en te transformeren.

Losse sessie

1,5 uur

 

75,-

Combinatie van ontspanningsmethode

 

Bevordert innerlijke rust en balans

Nu boeken

Traject

3 x 1,5 uur

 

195,-

3 boeken, 13% korting

(€30,- voordeel)

 

Dieper onderhoud

Meer bewustwording

Diepere inzichten

Contactgegevens

 

Candra Devi

M: info@candradevi.nl

T: +31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

Openingstijden

 

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za/Zo

 

 

| 20:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 21:30

| 10:00 - 17:00

| gesloten

© 2020 | Candra Devi