Massage & Wellness / Chakra Balancing Sessie

< vorige | volgende >

Ontspanningsmassage_Candra Devi

“A healer does not heal you.

A healer is someone who creates space for you, so that you may heal yourself.”

 

Extra informatie

Deze Chakra Balancing Sessie is een energetische behandeling en is geschikt voor iedereen; kinderen, HSP'ers, zwangere vrouwen, et cetera.

 

Chakra Voordeel Traject

Heb jij behoefte aan dieper onderhoud, meer bewustwording en diepere inzichten? Dan ben jij de vrouw voor dit traject! Een voordeel traject bestaat uit 3 Chakra Balancing Sessies die in een kort tijdsbestek plaatsvinden, voor een kleiner prijsje.

Chakra Balancing Sessie

  • Combinatie van ontspanninsmethoden
  • Diepe ontspanning voor body, mind en soul
  • Ruimte voor inzichten, persoonlijke ontwikkeling, groei, balans en heling

Ben jij altijd druk-druk-druk? Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Heb je het gevoel dat je leven jou overkomt? Loop je vast en heb je even een duwtje in de juiste richting nodig? Of wil jij simpelweg dat extra stapje zetten om het beste uit jezelf te halen?

 

Elke sessie is uniek en op jouw persoonlijke behoeftes afgestemd. Tijdens deze sessie maak ik gebruik van verschillende ontspanningsmethoden; energetische massage, crystalhealing, klankmassage, mindfulness en meditatie, ademhalings- en visualisatie oefeningen.

 

Tijdens een inleidend gesprek wordt er besproken waar jouw eventuele knelpunten zitten en waar jij wat extra hulp kunt gebruiken. Vervolgens mag jij ontspannen gaan liggen en doet jouw lichaam de rest. Ik breng je terug naar de stilte van jezelf. Uit je hoofd – in je lijf. Een Chakra Sessie is niet zweverig, maar lekker down-to-earth. Het is voor iedereen die zichzelf een moment van rust gunt!

 

Een Chakra Sessie laat jouw body, mind en soul stabieler en gezonder voelen en brengt ze weer in balans. Ervaar hoe je energie lichter wordt en transformeert. Ik help je om oude belemmeringen los te laten. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. Kom weer in jouw flow en ervaar meer rust en levenslust in jouw dagelijks leven.

 

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en na afloop is er gelegenheid om jouw ervaring en beleving te delen. Voorgesprek, Chakra Balancing en nagesprek duren samen anderhalf uur.

Losse sessie

1,5 uur

 

75,-

Combinatie van ontspanningsmethode

 

Breng jouw Body, Mind en Soul weer in balans

Nu boeken

Voordeeltraject

3 x 1,5 uur balancing

 

180,-

3 boeken, 20% korting

(€45,- voordeel)

 

Dieper onderhoud, meer bewustwording en diepere inzichten

 

Incl. goodie, persoonlijk op jou afgestemd

Nu boeken

© 2020 | Candra Devi

Ontspanningsmassage_Candra Devi
Ontspanningsmassage_Candra Devi