Massage & Wellness / Chakra Balancing Massage

Ontspanningsmassage_Candra Devi

Meer informatie

Deze Chakra Balancing Massage is een hele zachte vorm van massage en is daarom geschikt voor iedereen. Door de zachte aanraking kan lichaam en geest tot rust komen en herstellen. Door de diepe ontspanning in jouw mind, body en soul ontstaat er ruimte voor transformatie. Deze massage is dus extra fijn wanneer jij wat extra hulp kunt gebruiken tijdens een verandering;

 

Bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, voor (nieuwe) mama's, of vrouwen in de menopauze. Ook is deze behandeling zeer geschikt voor mensen die snel overprikkeld raken, bijvoorbeeld door een spectrum van autisme, ADHD, of (hoog)sensitieviteit.

Chakra Balancing Massage

  • Zachte, transformerende massage
  • Specifieke etherische oliën, edelstenen en instrumenten voor de chakra's
  • Brengt lichaam en geest in balans
  • Voor innerlijke rust bij veranderingen

Voel jij je gespannen of heb je last van vermoeidheid? Vind je het moeilijk om tijd voor jezelf vrij te maken en om dingen los te laten? Is er onlangs veel veranderd in je leven, of komt er een verandering aan? Denk bijvoorbeeld aan zwangerschap, verhuizing of bijvoorbeeld een nieuwe baan.

 

Chakra Balancing Massage is een zachte energetische massage die in het teken staat van diepe ontspanning voor jouw body en mind. Deze massage is erop gericht om de vitale levensenergie (prana, Chi, qi of ki) in jouw lichaam weer in beweging te brengen en te laten stromen. Oude blokkades, spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie.

 

Een Chakra Balancing Massage zorgt voor diepe rust en een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Met zachte, lange strijkingen masseer ik over de energiebanen, zodat de energie weer gaat stromen, gevolgd door een vederlichte  rug massage, gericht op de chakra’s. Regelmatig leg ik mijn handen op je lichaam met de intentie energie naar de plekken te sturen waar dat nodig is.

 

Afhankelijk van de klachten en/of behoeften, kan de behandeling worden gecombineerd met rozenkwarts edelstenen en rozenolie, een legging van edelstenen op je chakra’s, aromatherapie, of soundhealing.

Losse sessie

1 uur

 

50,-

Jouw moment van pure ontspanning

 

Complete massage

Nu boeken

Voordeelpakket

5 x 1 uur ontspanning

 

200,-

Met regelmaat ontspannen:

5 boeken, 5e gratis

(€50,- voordeel)

(geldig voor alle

ontspanning massages)

Nu boeken

© 2020 | Candra Devi

Ontspanningsmassage_Candra Devi
Ontspanningsmassage_Candra Devi
Ontspanningsmassage_Candra Devi