Aanbod / Stress Release Massage

Stress Release Massage

Dé massage om spanningen, stress en hoofdpijn te verlichten en los te laten.

NEW MOON

1,5 uur · €80,-

 

Extra aandacht voor hoofd, nek, schouders, rug & gezicht

Incl. voetreflex massage

✔ Ontspannende massage i.c.m. stevigere technieken

✔ Helpt hoofdpijn (preventief) verminderen

boek nu

FULL MOON

2 uur · €110,-

 

Extra aandacht voor hoofd, nek, schouders, rug, gezicht & buik

Incl. voet- & handreflex massage

✔ Ontspannende massage i.c.m. stevigere technieken

✔ Helpt hoofdpijn (preventief) verminderen

boek nu

Bij de Stress Release Massage krijg jij alle ruimte om tot rust te komen en te relaxen. De massage is intenser en kan soms pittig zijn met een combinatie van technieken uit o.a. de bindweefsel massage, cupping, gua sha, shiatsu, reflexologie en Indiase hoofdmassage. Daarbij wordt er ook gewerkt met energetische massage om ruimte te creëren, stagnaties los te maken en je lichaam een handje te helpen met het opruimen van dat wat jou niet meer dient.

 

Er is volle aandacht voor die plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar zijn.

 

Tevens helpt een Stress Release Massage om hoofdpijn en migraine te verminderen en werkt preventief om hoofdpijn en migraine minder vaak en minder intens terug te laten komen. Een Stress Release Massage geeft je rust, waardoor je lichaam kan herstellen en zijn balans terug kan vinden.

 

Stress Release Zwangerschapsmassage

De Stress Release Massage is ook geschikt tijdens de zwangerschap! Het verzacht rug, schouder en nekklachten, helpt hoofdpijn verminderen en voorkomen, vermindert stress en slaapproblemen, stimuleert de doorbloeding van de placenta en helpt je bij het verminderen van angsten en zorgen.

 

Stress Release Postpartum Massage

Het kan soms lastig zijn om echt te zakken en goed te ontspannen na je bevalling. Het vele voeden, het zoeken naar de juiste houdingen en het dragen van je baby kunnen zwaar zijn voor je rug, schouders en nek. Je kunt last van hoofdpijn of van pijnlijke spieren krijgen. Jouw lichaam kan wel wat liefdevolle aanraking en warmte gebruiken tijdens je kraam en postpartum periode. Een massage kan jou helpen om sneller te 'landen' en te herstellen na jouw bevalling. Lees hier meer over wat massage na jouw bevalling voor je kan betekenen.

Bindweefsel

Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen en diepe spierknopen. Helpt om de energie weer te laten stromen en helpt om de huidconditie te verbeteren en te verstevigen.

Gua Sha

Een massagevorm vanuit de traditionele Chinese geneeskunst. Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen. Helpt de huidconditie te verbeteren en te verstevigen.

Reflexologie

Drukpuntmassage op de zenuwuiteinden, energetische verbindingspunten en energiebanen in de voeten en handen. Helpt afvalstoffen op een zachte manier af te voeren en hersteldt de balans in je lichaam.

De verschillende technieken:

 

Een kleine greep uit de verschillende massagevormen die ik toepas om jouw massage te verdiepen.

Cupping

Vorm van bindweefselmassage met zachte silicone cups. Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt verklevingen en diepe spierknopen. Helpt om de energie weer te laten stromen. Helpt de huid te verbeteren en te verstevigen.

Klank

Combinatie van verschillende klank instrumenten. De trillingen van de klanken kunnen diep door de huidlagen heen resoneren. Laat je ontspannen, helpt om stagnaties op te heffen en energie weer te laten stromen.

Shiatsu & Thaise Yoga

Combinatie van dynamische- en drukpunt massage op de energetische verbindingspunten en energiebanen in het lichaam. Verbetert de flexibiliteit van spieren en gewrichten en bevordert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.

Bamboe

Bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verhelpt diepe spanningsknopen. Vooral fijn voor mensen die van een stevigere massage houden en bij vastzittende spieren.

Edelstenen

Combinatie van drukpunt- en energetische massage met verschillende warme massage-edelstenen. Vooral fijn bij diepe spierknopen, waarbij de edelstenen zorgen voor extra energetische verdieping.

Energiewerk

Helpt om vastzittende, vertraagde en geblokkeerde energie weer te doen laten stromen. Ondersteunt de Chakra’s, energetische verbindingspunten en energiebanen in hun natuurlijke stroming.

Wat mensen vinden

 

“De massages van Veronique zijn in een woord GEWELDIG!! Na mijn examen periode ben ik langs gegaan voor de Anti-Stress massage, ik ben hier echt zo relaxed van geworden dat ik dat nog een paar dagen voelde. Zeker een aanrader!!”

 · Amber

 

“De Stress Release massage bij Candra Devi is erg goed bevallen. De sfeer, de rust, aandacht én de professionaliteit waarmee Veronique werkt, zorgen voor een geweldige massage die nog lang doorwerkt in mijn lijf.”

 · Eveline

 

“De eerste keer bij Veronique op tafel was erg aangenaam. Veronique gaat erg professioneel met je om en zorgt ook voor complete rust in de ruimte. De massage zelf was erg ontspannend en ben vrijwel helemaal van mijn schouderklachten af. Inmiddels al meermaals op tafel gelegen!”

 · Bob

 

“Ik kom al jaren bij Veronique voor massages. Met mijn stressvolle baan waarbij ik veel achter de computer moet werken is met regelmaat een massage heel fijn. Een Stress Release massage bij Veronique werkt echt perfect voor de klachten in mijn rug, nek en tussen mijn schouders. Ik kom elke keer weer ontspannen van de tafel af.”

 · Ruud

Veronique Neervens

info @ candradevi.nl

+31 6 83 31 14 33

 

Eymerickhof 26

5709 NC Helmond

(uitsluitend op afspraak)

​Ma

Di

Wo

Do

Vr

za- zo

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| 10:00 - 21:00

| 10:00 - 16:00

| gesloten

©2022 door Candra Devi

Foto's door Landa Penders

Stress Release Massage

Dé massage om spanningen, stress en hoofdpijn te verlichten en los te laten.